Siivoustukku SilläSiisti

Annostelulaitteet

Annostelulaitteet

Tuotteet 1-10 / 16

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Laskeva
 1. Suma (Nito) Vaahdotuslaite 1,4 l

  Veroton: 199,00 € Verollinen: 246,76 €

  Ammattikäyttöön suuniteltu kestävä ja laadukas vaahdotuslaite. Suma (Nito)vaahdotuslaite kytketään suoraan vesijohtoverkon paineella toimivaan vesiletkuun (puutarhaletku tms.). Pesuaine kaadetaan laitteessa olevaan säiliöön josta laite ottaa sopivan määrän pesuainetta veden sekaan ja vaahdottaa sen. Pesuaineen annostelu on mahdollista 0,15 - 10% annostelusuuttimien ansiosta. Vahvempi pesuaineseos irroittaa likaa paremmin, kun taas miedompi seos säästää pesuainetta. Normaali sekoitussuhde selviää parhaiten käytettävän pesuaineen käyttöohjeista. Vaahdottamalla pesuaine saadaan pysymään pestävillä pinnoilla pidempään ja tasaisempana kerroksena, tämän ansiosta pesuaineen vaikutusaika on pidempi ja pesuaineesta saadaan kaikki hyöty irti. Huuhtelu painepesurilla tai normaalilla vedenpaineella. Pesuainesäiliön koko: 1.4 litraa pH kestävyys: 1-14 Lämmönkestävyys: max. 40°C Vedensyötön paine: 2 -6 bar Paino tyhjänä: noin 0,8Kg Takuu: 1 vuosi. Varastovärinä valkoinen. Muidenvärien : vihreä, sininen, punainen, keltainen, toimitusaika 2-3 viikkoa.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 2. Suma (Nito) Vaahdotuslaite 2,5 l

  Normaalisti: 286,32 €

  Nyt: Veroton: 152,00 € Verollinen: 188,48 €

  Ammattikäyttöön suuniteltu kestävä ja laadukas vaahdotuslaite.Suma (Nito)vaahdotuslaite kytketään suoraan vesijohtoverkon paineella toimivaan vesiletkuun (puutarhaletku tms.). Pesuaine kaadetaan laitteessa olevaan säiliöön josta laite ottaa sopivan määrän pesuainetta veden sekaan ja vaahdottaa sen. Pesuaineen annostelu on mahdollista 0,15 - 10% annostelusuuttimien ansiosta. Vahvempi pesuaineseos irroittaa likaa paremmin, kun taas miedompi seos säästää pesuainetta. Normaali sekoitussuhde selviää parhaiten käytettävän pesuaineen käyttöohjeista. Vaahdottamalla pesuaine saadaan pysymään pestävillä pinnoilla pidempään ja tasaisempana kerroksena, tämän ansiosta pesuaineen vaikutsaika on pidempi ja pesuaineesta saadaan kaikki hyöty irti. Huuhtelu painepesurilla tai normaalilla vedenpaineella. Pesuainesäiliön koko: 2,5 litraa pH kestävyys: 1-14 Lämmönkestävyys: max. 40°C Vedensyötön paine: 2 -6 bar Paino tyhjänä: noin 0,8Kg Takuu: 1 vuosi. Varastovärinä valkoinen. Muidenvärien : vihreä, sininen, punainen, keltainen, toimitusaika 2-3 viikkoa.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 3. Suma painevaahdotuspullo 1,25 l

  Veroton: 86,34 € Verollinen: 107,06 €

  Korkeatasoinen painesumutin vaahdotussuuttimella varustettuna. Säiliö HDPE, pumppuosa PP, tiivisteet EPDM. Vaahdotuslaite esim. käsin suoritettavaan uuninpuhdistukseen. Käytetään yhdessä mm. Suma Grill tuotteen kanssa.

  Lue lisää...
 4. 1 litran tyhjä Diversey-pullo ja korkki

  Veroton: 2,47 € Verollinen: 3,06 €
  1 litran tyhjä Diversey-pullo ja korkki. Ns.mutteripullo. Lue lisää...
 5. Divermite S-annostelija

  Veroton: 77,00 € Verollinen: 95,48 €

  Divermite-järjestelmä on uudenlainen pesuainetiivisteiden annostelujärjestelmä. Seinälle kiinnitettävä Divermite S-annostelulaite annostelee tarkasti, sopii pieneen tilaan ja on helppokäyttöinen. Järjestelmän tuotteet on pakattu 1,5 kg:n pusseihin, joihin kuluu vain vähän pakkausmateriaalia, jolloin myös pakkausjätteen määrä jää vähäiseksi.
  Tuote annostellaan sankoon tai värikoodattuun annostelupulloon.


  KATSO VIDEO 1.


  KATSO VIDEO 2.

  Lue lisää...
 6. Divermite Plus-annostelija

  Veroton: 67,00 € Verollinen: 83,08 €

  Divermite-järjestelmä on uudenlainen pesuainetiivisteiden annostelujärjestelmä. Seinälle kiinnitettävä Divermite Plus -annostelulaite annostelee tarkasti, sopii pieneen tilaan ja on helppokäyttöinen.
  Järjestelmän tuotteet on pakattu 1,5 kg:n pusseihin, joihin kuluu vain vähän pakkausmateriaalia, jolloin myös pakkausjätteen määrä jää vähäiseksi.


  KATSO VIDEO 1.


  KATSO VIDEO 2.

  Lue lisää...
 7. DQFM-käyttöliuosannostelulaite HF

  Veroton: 131,51 € Verollinen: 163,07 €

  Käyttöliuoksen valmistamiseen sankoon tai altaaseen tiivistetyistä conc-tuotteista. Vaatii vesiliitännän.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 8. DQFM annostelulaite LF (täyttöpullot)

  Veroton: 157,52 € Verollinen: 195,32 €

  Käyttöliuosannostelija tiivistettyjen conc tuotteiden annosteluun täyttöpulloon. Vaatii vesiliitännän.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 9. Suma Multi-conc D2-täyttöpullo

  Veroton: 6,45 € Verollinen: 8,00 €
  Suma Multi-conc D2-täyttöpullo, käytettäväksi Divermite- ja DQFM annostelulaitteen kanssa. Lue lisää...
 10. Suma Bac-conc D10-täyttöpullo

  Veroton: 6,45 € Verollinen: 8,00 €
  Suma Bac-conc D10-täyttöpullot, käytettäväksi Divermite ja DQFM -annostelulaitteen kanssa. Lue lisää...

Tuotteet 1-10 / 16

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Laskeva