Siivoustukku SilläSiisti

Attends Tippasuojat, vaipat, housut

Attends Tippasuojat, vaipat, housut

Tarjoamme kattavan valikoiman korkealaatuisia Attends-inkontinenssituotteita. Attends tarjoaa sinulle tarpeesi mukaista suojaa ja voit olla luottavaisin mielin päivin ja öin. Uudet Attends Soft suojat ovat nyt entistä varmempia, miellyttävämpiä ja huomaamattomampia uusien materiaalien, imuytimen ja ominaisuuksien ansiosta. Soft-sarjan tuottepakkaus on uudistunut ja sarja on myös täydentynyt uusilla tuotteilla.

1 tuotetta

/ sivu

Laskeva
 1. Attends Soft tippasuojat

  Veroton: 3,00 € Verollinen: 3,72 €

  Uudet Attends Soft -tuotteet ovat ohuita ja huomaamattomia ja niissä on pehmeä, miellyttävä päälipinta. Tuotteet ovat anatomisesti muotoiltuja parhaan istuvuuden saavuttamiseksi sekä ohivuotojen estämiseksi. Attends Soft 2-3 -tuotteiden reunoissa on pehmoresorit lisäämässä ihoystävällisyyttä ja antamassa lisävarmuutta.
  Attends Soft -tuotteiden erittäin imukykyinen ydin takaa pitkäkestoisen varmuuden ja kuivuuden tunteen. Odour Protection -hajunestojärjestelmä lukitsee epämiellyttävät hajut tuotteen sisään.
  Attends Soft -tuotteissa on mukava, ihoystävällinen ja hengittävä tekstiilinen taustapinta. Teippiraita pitää suojan hyvin paikallaan ja ehkäisee ohivuotoja.
  Valitse koko ja malli.

  Lue lisää...

1 tuotetta

/ sivu

Laskeva