Siivoustukku SilläSiisti

OmaToimisto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Veroton: 0,00 € Verollinen: 0,00 €

Saatavuus: Varastossa

TAI

Lyhyesti

OmaToimisto asiakashallinta- ja työnohjausjärjestelmä on suunniteltu yhteistyössä siivousalan ammattilaisten kanssa, vastaamaan erityisesti siivoustoimialan tarpeisiin. Esimies määrää työtehtävät, seuraa töiden valmistumista ja laskuttaa valmiit työt. Työntekijä seuraa tulevia tehtäviä ja kirjaa tehdyt tunnit työaikakirjanpitoa varten. Käyttämällä OmaToimistoa säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.


Ominaisuudet: - Tehtävien määrääminen (tekstiviesti, sähköposti, kalenteri) ja töiden seuranta - Resurssien hallinta, työtehtävän kohdistaminen vapaalle työntekijälle - Laskutettavien töiden laskutus kerta- tai koontilaskuna - Kokonaisvaltainen laskutuspalvelu (saatavienhallinta, paperi-/verkkolaskutus, perintäpalvelu) - Työntekijän työaikakirjanpito palkanmaksua varten - Työntekijän viikottaiset työtehtävät kalenteriin ja muistutukset tekstiviestillä matkapuhelimeen OmaToimisto auttaa pitämään kaiken tarvittavan tiedon yhdessä paikassa ja varmistaa tehokkaan toiminnan organisaatiossa.


KOKEILE ILMAISEKSI 30 PÄIVÄÄ!!!

OmaToimisto

Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

Yksityiskohdat

Toimistoapulainen on suomalainen CRM-järjestelmä, joka mahdollistaa nopean ja selkeän viestinnän esimiehen ja työntekijän välillä. Olemme kehittäneet räätälöidyn CRM-ratkaisun yrityksille, joissa työntekijöiden liikkuvuus aiheuttaa hallinnollisia ja työnohjaukseen liittyviä haasteita. OmaToimisto asiakashallinta- ja työnohjausjärjestelmä on suunniteltu yhteistyössä siivousalan ammattilaisten kanssa, vastaamaan erityisesti siivoustoimialan tarpeisiin. Esimies määrää työtehtävät, seuraa töiden valmistumista ja laskuttaa valmiit työt. Työntekijä seuraa tulevia tehtäviä ja kirjaa tehdyt tunnit työaikakirjanpitoa varten. Käyttämällä OmaToimistoa säästät aikaa, vaivaa ja rahaa. LUE LISÄÄ TÄÄLTÄ!

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kääntölattiankuivain, urakumi 50cm

Kääntölattiankuivain, urakumi 50cm

Veroton: 22,70 € Verollinen: 28,15 €
Jalas Stella 1122

Jalas Stella 1122

Normaalisti: 95,48 €

Nyt: Veroton: 67,00 € Verollinen: 83,08 €

Vileda Swep Single Hygiene Plus 50cm

Vileda Swep Single Hygiene Plus 50cm

Veroton: 23,95 € Verollinen: 29,70 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.