Siivoustukku SilläSiisti

PRO Clean pintahygieniatesti

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Veroton: 350,00 € Verollinen: 434,00 €

Saatavuus: Varastossa

TAI

Lyhyesti

PRO-Clean™-pintahygieniatestin käyttö joko ennen töiden alkua tai heti puhdistuksen jälkeen on vaivatonta ja nopeaa. Helposti tulkittavan testituloksen avulla varmistetaan, että ruuan valmistuksen ja käsittelyn aikana elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja laitteet ovat puhtaita ja käytettävissä.
PRO-Clean™-pintahygieniatestiä käytetään havaitsemaan liian suuret likapitoisuudet hygienian kannalta kriittisillä elintarvikepinnoilla (leikkelekoneet, työtasot,
leikkuulaudat tms.) sekä ruuankäsittely- ja valmistuspisteiden muissa kriittisissä puhdistuskohteissa. Testi-tulos saadaan alle 10 minuutissa. Useimmiten värimuutos tapahtuu kuitenkin jo alle 60 sekunnissa. Välittömästi käytettävissä oleva, pinnan puhtaustason paljastava testitulos mahdollistaa tarvittaessa puhdistustuloksen kohentamisen viipymättä. Kriittisten kohteiden likaantumisen helpompi havaitseminen vähentää elintarvikkeiden saastumisvaaraa. Soveltuu kohteisiin, joissa käsitellään proteiinipitoisia tuotteita; esim. suurkeittiöt, ravintolat, uimahallit, sosiaalitilat, siivousliikkeet, elintarvikeliikkeiden liha- ja kala-tiskit.
Pakkaus: laatikko, 4x25 kpl

PRO Clean pintahygieniatesti

Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • PRO Clean pintahygieniatesti
  • Pintahygieniatesti testipuikko

Yksityiskohdat

Käyttöala
PRO-Clean™-pintahygieniatesti on kehitetty pinnoilla olevan valkuaisainelian havaitsemiseen. Testi tunnistaa ruuantähteet valkuaisainejääminä. Sen avulla voidaan nopeasti todeta, jos pinnoille on riittämättömän puhdistuksen ja desinfioinnin jälkeen jäänyt valkuaislikaa. Valkuais-aine toimii mikrobien kasvualustana, ja siksi on tärkeää, että pinnoille ei puhdistettaessa jää valkuais-likaa. Testi ei havaitse mikrobijäämiä.

PRO-Clean™-pintahygieniatesti on helppo liittää jo olemassa oleviin puhdistusrutiineihin ja omavalvontaan. Se on oivallinen apu koulutustilanteissa, paljastamaan poikkeamat siivousrutiineissa ja annettaessa palautetta puhdistustyön tuloksesta. Testistä ei jää pinnoille kemikaaleja, jotka saattaisivat joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

Näytteenotto:
1. Näytteenottopuikko on esikostutettu. Ravista putkea kevyesti ennen putken avaamista, jotta puikon pää kostuu tasaisesti. Avaa putki ja ota näytteenottopuikko esiin.
2. Sivele kevyesti sivuttaisilla liikkeillä näytteenottopuikkoa pyöritellen n. 10x10 cm suuruista alaa.
3. Aseta näytteenottopuikko takaisin putkeen. Sulje putki, taivuta näytteenottoputken päässä olevan säiliön kaula poikki ja purista säiliötä sormien välissä pari kertaa, jotta reagenssiliuos vapautuu ja valuu putkeen.
4. Ravistele putkea kevyesti 5 sekunnin ajan, jotta näyte sekoittuu hyvin reagenssin kanssa.
5. Odota 10 minuuttia näytteenottoputkessa olevan nesteen ja näytteenottopuikon pään värin muuttumista vihreästä violettiin. Useimmiten värjäytyminen kertoo tuloksen jo alle 60 sekunnissa. 10 minuutin kuluttua lopullista värimuutosta voidaan vertailla putken etiketissä olevaan värisarjaan.

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

TASKI Sani 4in1 Spray 750ml

TASKI Sani 4in1 Spray 750ml

Normaalisti: 13,33 €

Nyt: Veroton: 7,90 € Verollinen: 9,80 €

AVALON suojaava käsivoide 100ml

AVALON suojaava käsivoide 100ml

Normaalisti: 3,84 €

Nyt: Veroton: 2,90 € Verollinen: 3,60 €

Niinkin matala kuin: 3,10 €
Suma Café AutoTab 2.0g x15mm C1.3

Suma Café AutoTab 2.0g x15mm C1.3

Veroton: 13,10 € Verollinen: 16,24 €

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.