Siivoustukku SilläSiisti

Pölynimurit, pölypussit ja tarvikkeet

Pölynimurit

Tuotteet 1-10 / 24

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Laskeva
 1. TASKI vento 8S perusvarustein

  Normaalisti: 281,48 €

  Nyt: Veroton: 189,00 € Verollinen: 234,36 €

  TASKI vento 8S
  Tärkeimmät ominaisuudet:
  - Monitoiminen kahvaosa
  - Entistä puhtaampi sisäilma
  - Vakaa ja ketterä
  Monitoiminen kahvaosa. Kantokahvaan on integroitu useita käyttöä helpottavia ominaisuuksia, kuten kannen avausmekanismi, jalkakäyttöinen ergonominen käynnistyskytkin sekä pidikkeet johdon kelaamiselle.
  Entistä puhtaampi sisäilma: Imurin nykyaikaisessa suodatusjärjestelmässä on kertakäyttöinen tekokuitupölypussi, suodatinkangas, moottorisuodatin ja lisävarusteena saatava poistoilmasuodatin. Suodatusjärjestelmä takaa erittäin puhtaan poistoilman kaikissa imurointitöissä ja pidentää moottorin käyttöikää.
  Vakaa ja ketterä:
  Isot kiinteät takapyörät ja kaikkiin suuntiin kääntyvät etupyörät varmistavat imurin erinomaisen vakauden. Uusi imusuutin parantaa imutehoa ja se liikkuu kevyesti erilaisilla pinnoilla.
  Muita etuja:
  TASKI vento 8S -imurissa on oma säilytyspaikka imurointivarusteille ja irrotettava verkkojohto. Imurin irrotettavassa verkkojohdossa on lukitus, joka pitää johdon paikoillaan käytön aikana.
  Sisältää imuletkun, imutangon, yleissuuttimen ja pölypussin.


  TULOSSA UUSI MALLI! TASKI Aero KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 2. Pölypussi TASKI vento 8, tekokuitu

  Normaalisti: 48,36 €

  Nyt: Veroton: 33,00 € Verollinen: 40,92 €

  Tekokuituinen pölypussi TASKI vento 8 -pölynimuriin.
  Tilavuus 8 litraa.
  10 kpl / ptk. Meiltä myös kaikki muut varusteet ja varaosat TASKI-koneisiin.

  Lue lisää...
 3. Pölypussi TASKI vento 8, paperi

  Normaalisti: 43,40 €

  Nyt: Veroton: 29,50 € Verollinen: 36,58 €

  Kaksinkertainen paperipölypussi TASKI vento 8 -pölynimuriin.


  Tilavuus 8 litraa.


  10 kpl / pkt.

  Lue lisää...
 4. Varustesarja TASKI vento 8

  Veroton: 14,00 € Verollinen: 17,36 €

  Varustesarja TASKI vento 8 -pölynimuriin. Sisältää rakosuuttimen ja kalustesuuttimen harjaksilla.

  Lue lisää...
 5. Poistoilmansuodatin TASKI vento 8/15

  Veroton: 20,00 € Verollinen: 24,80 €
  Poistoilmansuodatin TASKI vento 8 ja 15 -pölynimureihin. Meiltä myös kaikki muut varusteet ja varaosat TASKI-koneisiin. Lue lisää...
 6. Numatic NBV 190 Akkuimuri

  Normaalisti: 1 103,60 €

  Nyt: Veroton: 710,00 € Verollinen: 880,40 €

  Mainio imuri toimistoihin, hotellihuoneisiin ja muihin piehenköihin ja ahtaisiin tiloihin. Pitkän työskentelyajan ja imuletkun ansiosta. Imurin mukana tulee kattava valikoima varusteita. Numatic akkuimurit mahdollistaa työskentelyn kaikissa tiloissa ja uusi Hepa Flo -pölypussi mahdollistaa pölyttömän siivouksen.

  Lue lisää...
 7. MAXIMA Athena Plus imevä höyrypuhdistin

  Normaalisti: 3 470,76 €

  Nyt: Veroton: 1 840,00 € Verollinen: 2 281,60 €

  Maksimaalista tehokkuutta. Maxima Athena on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin 8,5 barin teholla. Maxima on jatkuvatäyttöinen, ja varusteltu myös lisävesisäiliöllä jolloin vaikena lian irroittaminen on todella nopeaa. Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille. Athena on ammmattilaisen valinta todella vaikean lian irroittamisessa. Elektraan verrattuna pidenpi imuletku ja leveämmät suuttimet tekevät Athenasta todellisen ammattilaitteen. Kaksi täyttö tapaa jatkuvatäyttö sekä perinteinen kertatäyttö mahdollistaa työskentelyn rajattomasti.
  Miksi höyrypuhdistin:
  Höyry toimii erittäin tehokkaana puhdistusmenetelmänä. Se poistaa tahrat jäämät, kuten purukumin, lian, rasvan ja homeet. Lisäksi epätoivotuista hajuista päästään eroon, kuten hiki tai virtsa.
  Höyryn korkea lämpötila desinfioi pinnat. Se on oikea valinta esimerkiksi hoitolaitoksiin, uimahalleihin, ravintoloihin, leipomoihin, elintarvikkeiden käsittelypaikkoihin, kuntosaleihin, liikuntahalleihin, talleihin ja muihin eläinsuojiin.
  Höyry sopii allergikoille, sillä kemikaaleja ei tarvita ja kuumuus tappaa pölypunkit.
  Höyry tunkeutuu pieniin, kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin sekä uriin esimerkiksi liukastumista estävissä lattioissa, saranoissa ja pyörätuoleissa.
  Höyryn avulla voi puhdistaa yhtä hyvin tekstiilimattoja, huonekaluja, kaakeleita, laattoja, parkettilattioita, metallia, sementtiä ja autoja ulko- ja sisäpuolelta.
  Höyry puhdistaa ympäristöystävällisesti, sillä kemikaaleja ei tarvita. Pelkkä vesijohtovesi riittää.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 8. Fiksi Cleanfix FlooBe pikalakaisin

  Normaalisti: 207,08 €

  Nyt: Veroton: 144,00 € Verollinen: 178,56 €

  Ammattilaisen pikalakaisin FlooBe on moottoroitu ja jatkokehitetty versio perinteisestä mattomikko-tyyppisestä lakaisimesta. Akulla toimiva johdoton FlooBe on todella tehokas ja vaivaton ottaa käyttöön. Erinomainen ratkaisu pienten alueiden ja mattojen nopeaan puhdistukseen. Kevyt ja helppo hallita, varustettu teleskooppivarrella. Jalalla painettava ON/OFF virtakytkin käynnistää nopeasti pyörivän spiraaliharjan joka kerää lian ja roskat roskasäiliöön. Toiminta-aika täydellä akulla n. 2 tuntia ja tyhjän akun latausaika n. 8 tuntia KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 9. Numatic Henry HVR200A Autosave

  Normaalisti: 347,20 €

  Nyt: Veroton: 210,00 € Verollinen: 260,40 €  Numatic Henry HVR200A Autosave on ensimmäinen A -energia luokan ammattipölyimuri.


  Markkinoiden ensimmäinen energiaasäästävä ammattipölynimuri. Henryn erottaa muista ammattipölynimureista sen Autosave Kaksiteho moottori, tehokas erikoissuodatin ja kelattava virtajohto. Henryn pitkä virtajohto kelautuu vaivattomasti kannen sisään varmatoimisen, jousettoman kelausmekanismin avulla.

  Lue lisää...
 10. Bissell VCI 2000 Pikalakaisin

  Normaalisti: 219,48 €

  Nyt: Veroton: 147,00 € Verollinen: 182,28 €

  Bissell 2000 on kätevä akkukäyttöinen pikalakaisin, joka hoitaa roskat pois lattialta tehokkaasti.
  Pyörivä moottoriharja kerää roskat helposti tyhjennettävään säiliöön. Varren kääntyvä nivel mahdollistaa lakaisun myös matalista paikoista, kuten kaappien tms. alta. Tehokas 3000 mAh nikkeli-hybridi -akku. Säädettävä teleskooppivarsi huolehtii työergonomiasta ja käyttöä helpottavat kaksi helposti irrotettavaa ja puhdistettavaa harjaa. Käynnistys jalkakytkimellä. Soveltuu kaikille lattiamateriaaleille sekä nukkamatoille (nukan pit. max.10 mm).

  Lue lisää...

Tuotteet 1-10 / 24

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Laskeva