Siivoustukku SilläSiisti

Veden- ja pölynimurit

Veden- ja pölynimurit

10 tuotetta

/ sivu

Laskeva
 1. TASKI vacumat 12

  Normaalisti: 603,88 €

  Nyt: Veroton: 444,00 € Verollinen: 550,56 €

  TASKI Vacumat 12 on pienikokoinen, tehokas veden- ja pölynimuri, joka voidaan helposti muuntaa vedenimurista pölynimuriksi.
  Tärkeimmät ominaisuudet:
  *Joustavuus
  *Monikäyttöisyys
  *Parempi tuottavuus
  *Kestävyys ja luotettavuus
  Joustavuus:
  *Vedenimurit voidaan helposti muuttaa pölyn imurointiin sopiviksi kuivaimurointivarusteiden avulla. Imurit ovat todella monikäyttöisiä ja
  soveltuvat myös kaikkien lattiamateriaalipintojen kuivaimurointiin.
  Monikäyttöisyys:
  *Imurit soveltuvat moneen käyttötarkoitukseen; niitä voidaan käyttää peruspesuissa, nestetahrojen poistoon tai päivittäiseen imurointiin.
  Lisävarusteiden avulla imureita voidaan käyttää porrassiivouksessa ja TASKI vertican kanssa ikkunoiden ja kaakeliseinien pesuun.
  Parempi tuottavuus:
  *Hyvä imuteho, erinomainen liikuteltavuus ja säiliöiden suuri tilavuus lisäävät tehokasta käyttöä.
  Kestävyys ja luotettavuus:
  *Hyvin suunniteltu mekaaninen ylitäytön estolaite ja kaksoissuodatus suojaavat tehokkaasti moottoria ja vähentävät huoltotarvetta. Säiliöt ovat lujia ja kestävät hyvin iskuja sekä erilaisia kemikaaleja.

  Lue lisää...
 2. TASKI vacumat 22

  Veroton: 542,00 € Verollinen: 672,08 €

  Taski Vacumat 22 on tehokas veden- ja pölynimuri, joka voidaan helposti muuntaa vedenimurista pölynimuriksi.


  KATSO Ergodisk + Vacumat VIDEO

  Lue lisää...
 3. TASKI vacumat 44 T

  Veroton: 880,00 € Verollinen: 1 091,20 €
  Vacumat 44 T on tehokas ammattikäytöön suunniteltu veden - ja pölynimuri kaikkiin siivouskohteisiin. Siinä on ergonominen kuljetusalusta ja kipattava vesisäiliö. Lue lisää...
 4. Maxima HERA plus imevä höyrypuhdistin

  Veroton: 1 950,00 € Verollinen: 2 418,00 €

  UUTUUS. Maksimaalista tehokkuutta minimi koossa.
  Maxima HERA plus 6 bar on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin, jonka 6 baarin pesuteho sekä lisävesisäiliö mahdollistavat lian irroittamisen erittäin tehokaasti. Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille.HERA plus 6 bar on ammattilaisen valinta haasteeliseen puhdistamiseen.
  Takuu aika 1 vuosi MAXIMA AMMATTILAISEN VALINTA. Osa videolla olevista varusteista ei ole Suomessa saatavilla.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 5. TASKI vertica varustesarja

  Normaalisti: 367,04 €

  Nyt: Veroton: 239,00 € Verollinen: 296,36 €

  Ainutlaatuinen ja patentoituTASKI Vertica varustesarja ikkunapintojen, sekä kaikkien kovien ja sileiden pintojen koneelliseen kuivaukseen. Sopii kaikkiin TASKI veden- ja pölynimureihin
  Osia saatavilla myös erikseen.

  Lue lisää...
 6. TASKI aquamat 10.1 painehuuhtelulaite

  Normaalisti: 1 671,52 €

  Nyt: Veroton: 1 149,00 € Verollinen: 1 424,76 €

  Niinkin matala kuin: 219,48 €

  TASKI aquamat 10.1 on kompakti painehuuhtelulaite, jota voidaan käyttää kalustettujen tilojen kokolattiamattojen peruspuhdistuksen ja tahrojen poistoon sekä kalusteiden pesuun. Koneen voimakkaan imutehon ja hyvin suunniteltujen suuttimien ansiota pestyjen pintojen kuivumisaika on mahdollisimman lyhyt. Kokolattiamattojen ja tekstiilipintojen säännöllinen pesu pidentää niiden ikää ja parantaa sisäilman laatua. Suoritusteho kokolattiamaton pesussa noin 10 m²/h. HUOM! Huonekalusuutin tilattava erikseen!

  Lue lisää...
 7. TASKI aquamat 20 painehuuhtelulaite

  Normaalisti: 3 026,84 €

  Nyt: Veroton: 1 990,00 € Verollinen: 2 467,60 €

  Niinkin matala kuin: 217,00 €

  TASKI aquamat 20 on ammattikäyttöön suunniteltu painehuuhtelulaite.
  Tärkeimmät ominaisuudet:
  Erinomainen puhdistustulos
  *Nopea ja tehokas tahranpoisto
  *Helppo kuljettaa
  *Hyvä valikoima lisävarusteita
  *Erinomainen puhdistustulos
  Painehuuhtelumenetelmällä saat puhdistettua kokolattiamattosi perusteellisesti. Pesemällä mattosi säännöllisesti niiden ulkonäkö pysyy edustavana ja elinikä kasvaa, kun mattoa kuluttava lika poistetaan.
  Huom! Huonekalusuutin tilattava erikseen

  Lue lisää...
 8. MAXIMA Athena Plus imevä höyrypuhdistin

  Normaalisti: 3 470,76 €

  Nyt: Veroton: 1 840,00 € Verollinen: 2 281,60 €

  Maksimaalista tehokkuutta. Maxima Athena on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin 8,5 barin teholla. Maxima on jatkuvatäyttöinen, ja varusteltu myös lisävesisäiliöllä jolloin vaikena lian irroittaminen on todella nopeaa. Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille. Athena on ammmattilaisen valinta todella vaikean lian irroittamisessa. Elektraan verrattuna pidenpi imuletku ja leveämmät suuttimet tekevät Athenasta todellisen ammattilaitteen. Kaksi täyttö tapaa jatkuvatäyttö sekä perinteinen kertatäyttö mahdollistaa työskentelyn rajattomasti.
  Miksi höyrypuhdistin:
  Höyry toimii erittäin tehokkaana puhdistusmenetelmänä. Se poistaa tahrat jäämät, kuten purukumin, lian, rasvan ja homeet. Lisäksi epätoivotuista hajuista päästään eroon, kuten hiki tai virtsa.
  Höyryn korkea lämpötila desinfioi pinnat. Se on oikea valinta esimerkiksi hoitolaitoksiin, uimahalleihin, ravintoloihin, leipomoihin, elintarvikkeiden käsittelypaikkoihin, kuntosaleihin, liikuntahalleihin, talleihin ja muihin eläinsuojiin.
  Höyry sopii allergikoille, sillä kemikaaleja ei tarvita ja kuumuus tappaa pölypunkit.
  Höyry tunkeutuu pieniin, kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin sekä uriin esimerkiksi liukastumista estävissä lattioissa, saranoissa ja pyörätuoleissa.
  Höyryn avulla voi puhdistaa yhtä hyvin tekstiilimattoja, huonekaluja, kaakeleita, laattoja, parkettilattioita, metallia, sementtiä ja autoja ulko- ja sisäpuolelta.
  Höyry puhdistaa ympäristöystävällisesti, sillä kemikaaleja ei tarvita. Pelkkä vesijohtovesi riittää.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 9. TASKI procarpet 45

  Normaalisti: 5 503,12 €

  Nyt: Veroton: 3 990,00 € Verollinen: 4 947,60 €

  TASKI procarpet 45 on uusi kokolattiamattojen ylläpito- ja perusteelliseen pesuun tarkoitettu kone. Pesumenetelmän valinnalla voidaan vaikuttaa puhdistuksen kokonaiskustannuksiin.


  TASKI procarpet 45 koneessa on kaksi eri pesuohjelmaa, joka valitaan maton likaisuuden mukaan. Ylläpitopesussa käytetään erikoispuhdistusainetta, joka kapseloi lian.Pesun jälkeen
  kokolattiamaton kuivuttua (noin 1 tunti) matto imuroidaan harjaavalla mattoimurilla. Imuroinnin jälkeen tila on valmis käyttöön.
  Painehuuhtelumenetelmässä kokolattiamatto pestään ja ennen tilan käyttöönottoa maton on annettava kuivua noin 18 tuntia.
  Kustannustehokkuus:
  Säännöllisellä ylläpitopesulla saadaan maton ulkonäkö pidettyä hyvänä pidempään ja siten siirrettyä aikaa vievää peruspuhdistusta.
  Yksinkertainen ja helppo käyttää:
  Puhdistusmentelmä on helppo vaihtaa käyttökytkimestä. Lisäksi tulee vaihtaa menetelmän mukainen pesuharja ja puhdistusaine. Konetta käytetään vetämällä tai työntämällä.
  Koneessa on säädettävä ajokahva, joka varmistaa oikean ergonomisen asennon molemmissa pesumentelmissä.
  Pysäköintituki estää harjasten painumisen lattiaa vasten ja konetta voidaan säilyttää harjan ollessa koneessa paikallaan.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 10. Kärcher Puzzi 8/1 C painehuuhtelukone

  Normaalisti: 644,80 €

  Nyt: Veroton: 386,00 € Verollinen: 478,64 €

  Kärcher Puzzi 8/1 C painehuuhtelukone on kätevän kokoinen, helppokäyttöinen ja tehokas, ylivoimainen ratkaisu tekstiilipintojen puhdistukseen. Se sopii erinomaisesti esim. huonekaluverhoilujen, mattojen, auton ja erilaisten ajoneuvojen istuinten ja sisäverhoilujen puhdistamiseen. Pesuaineliuos suihkutetaan puhdistettavaan pintaan ja kosteus sekä lika imetään pois, joko yhdellä vedolla tai kahdessa työvaiheessa. Tuloksena on raikkaan syväpuhdas pinta.
  Varusteet:
  *Letku integroidulla veden syötöllä, 2.5 m
  *Integroitu säilytyspidike käsisuuttimelle.
  *Sähköjohto, 7.5 m
  *Kalustesuutin
  *Säilytyskoukku virtajohdolle
  *Käsisuutin

  Lattiasuulake painehuuhtelukoneisiin on tilattavissa erikseen. Vesiliitännän kiinnitys pikaliittimellä. Vanha tuotenumero 4130-127. Lattiasuulakkeen avulla peset matot painehuuhtelulaitteella erittäin nopeasti ja tehokkaasti. Käsikahvan korkeus on portaattomasti säädettävissä.
  Sopii painehuuhtelukoneisiin:
  *Kärcher Puzzi 8/1 C
  *Kärcher Puzzi 100
  *Kärcher Puzzi 200
  *Kärcher Puzzi 300


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...

10 tuotetta

/ sivu

Laskeva