Siivoustukku SilläSiisti

Yhdistelmäkoneet, akkukäyttöiset

TASKI-yhdistelmäkoneet, akkukäyttöiset

Tuotteet 1-10 / 15

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Laskeva
 1. TASKI swingo 350 B BMS käyttövalmiina

  Normaalisti: 5 423,76 €

  Nyt: Veroton: 2 950,00 € Verollinen: 3 658,00 €

  TASKI swingo 350 B BMS on kompakti akkukäyttöinen telaharjainen yhdistelmäkone pienten tilojen lattioiden pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu latauslaite ja huoltovapaat akut (BMS = Battery Maintenance System). Käyttövalmis kone on varusteltu 38cm vakiopesuharjalla ja 25Ah akuilla. UUTTA! TASKI swingo 350
  on nyt saatavana myös Li Ion-akkuteknologialla. Litiumteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350 malliin, sillä se takaa:
  Joustavuutta, uudet Li Ion-akkut lisäväät merkittävästi akkujen kautta saavutettavaa puhdistusaikaa (yli 1 h.) ja mahdollistavat koneen entistä joustavamman ja tehokkaamman käytön. Tämä akkuteknologia sopii täydellisesti TASKI swingo 350-malliin.
  Tuottavuutta, Li Ion-akut mahdollistavat lähes jatkuvan käytön - konetta voidaan käyttää myös silloin kun akkuja ei ole ladattu täyteen. Lisäksi akkujen lataus tapahtuu paljon nopeammin kuin geeliakkujen. TASKI swingo 350 Li Ion akkujen täyteen lataaminen vie vain 2,5 tuntia (geeliakut vaativat 6-8 tuntia).
  Ergonomisuutta, Li Ion-akut ovat huomattavasti kevyempiä kuin hyytelöakut. TASKI 350 Li Ion voidaan tarvittaessa siirtää ja kuljettaa helposti kohteesta toiseen, sillä se on 17 kg (25 %) keveyempi kuin geeliakuilla varustettu kone.
  Kustannustehokkuutta,  Li Ion-akut voidaan ladata yli 1000 kertaa (vrt. geeliakuilla n. 500 latauskertaa). Tämä lisää tehokkuutta ja vähentää kohteeseen ja koneeseen kohdistuvia kokonaiskustannuksia.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 2. Fimap Genie B 35 käyttövalmiina

  Normaalisti: 3 422,40 €

  Nyt: Veroton: 1 925,00 € Verollinen: 2 387,00 €

  Fimap Genie B yhdistelmäkone on markkinoiden pienikokoisin akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Fimap Genie - yhdistelmäkone soveltuu kaikenlaisten kovien lattiapintojen pesuun pienehköissä tiloissa.
  Fimap Genie B yhdistelmäkone hallintalaitteet ovat ergonomisesti kahvanosan ohjauspaneelissa: imumoottori, harjamoottori, vedentulo sekä akun varaustilanilmaisin. Kahvaosaa voi kääntää tarvittaessa aina 180 asteen kulmaan asti.
  Käytön jälkeinen huolto on helppoa ja huoltokohteet ovat helposti käsillä.
  Nopeasti irrotettavat säiliöt, kokoontaitettava kahvaosa ja helposti irroitettava akku mahdollistavat koneen kuljetuksen jopa henkilöautossa!
  Fimap koneet ovat valmistettu 95% kierrätettävistä materiaaleista ja komponenteista.
  Hintaan sisältyy: yhdistelmäkone, akku 65 Ah, laturi 12V, pesuharja, vetoalusta laikoille 14 "- lisävarusteet: 421701 pesuharja 0,6 421278 pesuharja 0,9 422001 vetoalusta laikoille. 2 vuoden takuu.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 3. TASKI Swingo 4000 Akkukäyttöinen päältä ajettava yhdistelmäkone

  Veroton: 23 550,00 € Verollinen: 29 202,00 €

  Tärkeimmät ominaisuudet``Ylivoimainen suoritusteho``Erinomainen pesu- ja imutulos``Luotettava``Turvallinen ja älykäs Ylivoimainen suoritusteho Patentoitu CSD-annostelujärjestelmä antaa aina oikean määrän pesuliuosta lattialle ja säästää näin huomattavasti vettä. Suuri 200 litran vesisäiliö, 7,5 km/h pesunopeus ja CSD-järjestelmä vähentävät aikaa vieviä säiliön täyttöjä, mikä lisää merkittävästi tuottavuutta. Ainutlaatuinen nelipyöräohjaus parantaa ajo-ominaisuuksia ja tekee koneesta erittäin ketterän. Pyydä tarjous.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 4. Motorscrubber, teleskooppivarsivarsi, peruspaketti

  Normaalisti: 845,68 €

  Nyt: Veroton: 545,00 € Verollinen: 675,80 €

  MotorScrubber on täydellinen valinta kohteisiin joita on hankala puhdistaa. Harjapää MotorScrubberissa on kokonaan vedenpitävä, näin pystyt ilman ongelmia käyttämään sitä kosteissa tiloissa. Koska MotorScrubber toimii akulla on sitä myös turvallista käyttää kosteissa tiloissa, etkä ole riippuvainen pistorasioista. Täydellinen kylpy-, suihku- ja saunatilojen puhdistustehtävissä. Akun (12V ) ladattuasi, laita akku valjaisiin/reppuun ja valjaat selkään kun työskentelet koneella. Koneen toiminta-aika on yli 4 tuntia normaalilla pesukäytöllä. KATSO VIDEO!!!


  Valitse perusharjan kovuusaste (kova tai medium) sekä tarvittavat lisävarusteet.

  Lue lisää...
 5. TASKI swingo 855 B Power BMS, käyttövalmiina

  Normaalisti: 12 434,72 €

  Nyt: Veroton: 7 990,00 € Verollinen: 9 907,60 €

  Tärkeimmät ominaisuudet
  * Ketteryys ja tehokkuus
  * Loistava pesu- ja imutulos
  * Kestävyys ja luotettavuus
  * Yksinkertainen ja helposti huollettava
  Tehokkuuden ja ketteryyden täydellinen yhdistelmä
  Swingo 855 B -koneen käsittely on erittäin helppoa ja se liikkuu ketterästi ahtaissakin tiloissa. Koneen kaksoisakseli varmistaa ketteryyden ja kone kääntyy ympäri lähes paikallaan. Tehokkuutta lisäävät koneen suuri työleveys ja 40 litran vesisäiliö. Koneessa on lisäksi TASKI IntelliFlow pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD),
  joka pienentää pesuliuoksen kulutusta ja harventaa aikaa vieviä säiliöiden tyhjennyksiä ja täyttöjä.
  Lyömätön pesu- ja kuivaustulos
  Patentoitu harjamekanismi antaa tasaisen harjapaineen koko harjan työleveydellä ja lisää näin koneen pesutehoa. Uusi patentoitu V-muotoinen imusuulake tekee loistavan imutuloksen kaikilla lattioilla. Imusuulaketta ei myöskään tarvitse säätää missään olosuhteissa.
  Luotettavuus ja kestävyys
  Koneen valmistuksessa käytetyt high-tech-materiaalit ja korkealuokkaiset komponentit varmistavat koneen pitkän käyttöiän ja
  alentavat koneen huolto ja korjauskustannuksia.
  Yksinkertaisuus ja helppo huollettavuus


  Päivittäistä kunnossapitoa vaativat osat ovat keltaisia ja voidaan irrottaa ilman työkaluja. Koneen hallintalaitteet ovat käyttäjän käsien
  lähellä ja ohjastaulun kytkimet on merkitty selkein symbolein. Koneen opastus helpottuu ja käyttäjä voi omaksua nopeasti koneen oikean käytön.

  Lue lisää...
 6. Primaster Combi 2in1-porraskone

  Veroton: 0,00 € Verollinen: 0,00 €

  Primaster Combi 2 in One puhdistaa tehokkaasti ja helposti hankalissa ja ahtaissa paikoissa ilman verkkojohdon tuomia rajoituksia. Erityisiä alkuvalmisteluja ei enää tarvita. Laite on erittäin kevyt, vain 3 kg, sisältäen akun painon. 9,6V ladattava akku ja erillinen tunnin pikalaturi tekevät Primaster Combi 2 in One -laitteesta täydellisen apulaisen liitettäväksi siivousvaunuun tai apukoneeksi yhdistelmäkoneeseen.
  180 mm harja ja laitteen muoto mahdollistavat laitteella työskentelyn myös kulmissa, jalkalistoissa, seinillä, katossa jne. Nyt kaikki hankalasti puhdistettavat ja vaikeasti tavoitettavat kohteet voidaan pestä koneellisesti ilman käsinhankausta. Laitteen käytännöllisyys on parhaiten todennettavissa alueilla, joissa perinteiset siivousmenetelmät ovat hankalia ja työläitä käyttää.
  Kohteet:
  -Lattiat
  -Portaat ja askelmat
  -Pesuhuoneet ja wc:t
  -Saunat
  -Seinät ja katto
  -Luentosalit
  -Tahrojen poisto kokolattiamatoista
  -Uima-allasalueet
  -Veneet ja asuntovaunut
  -Muut ahtaat tilat
  Lisävarusteet ja tarvikkeet:
  Akku ja verkkovirtalaite
  Latauslaite
  Annostelulaite
  Eri karkeusasteiset nylon ja tynex harjat
  Eri karkeusasteiset laikat


  KATSO VIDEO!!!

  Lue lisää...
 7. i-mop XL -yhdistelmäkone

  Normaalisti: 4 327,60 €

  Nyt: Veroton: 2 849,00 € Verollinen: 3 532,76 €

  UUTUUS! Markkinoiden ketterin akkukäyttöinen yhdistelmäkone. Pesee ja kuivaa lattian hetkessä. Ison koneen työleveys ja tehokkuus yhdistettynä pienen koneen ketteryyteen. Suomessakin useita satoja tyytyväisiä käyttäjiä saanut i-mop –yhdistelmäkone on nyt entistäkin tehokkaampi. Uusi malli on nimeltään i-mop XL ja käyttäjien toiveiden mukaan siinä on mm. seuraavat uudistukset: uusi puhdasvesisäiliö, uusi likavesisäiliö, uudet BMS-litium-ion –akut, uusi varaaja, uudet PCB-kortit, uusi magneettiventtiili sekä muita teknisiä uudistuksia.
  *Työleveys 46 cm
  *Puhdasvesisäiliö 4 l
  *Likavesisäiliö 8 l
  *Harjapaino 22 kg
  *Koneen paino ilman akkuja 17,5 kg
  *Koneen paino akuilla 21,5 kg


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 8. TASKI swingo 2100µicro

  Veroton: 14 857,00 € Verollinen: 18 422,68 €

  TASKI swingo 2100µicro on Istuen ohjattava akkukäyttöinen yhdistelmäkone
  *Ketterä ja tehokas, mahtuu hyvin hisseihin
  *Loistava pesu- ja imutulos
  *Yksinkertainen käyttää ja helppo huoltaa
  *Kestävä ja luotettava
  *CE hyväksytty
  TASKI swingo 2100 µicro BMS (7523420)
  akku 6 V 180 Ah, huoltovapaa, tarvitaan 4 kpl (5866180)
  vetoalusta 28 cm/11”, tarvitaan 2 kpl (7510634)
  Hinta käyttövalmiina ym. varusteilla. Pyydä tarjous ja esittely.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 9. Taski Swingo 455 B BMS käyttövalmiina

  Normaalisti: 7 763,64 €

  Nyt: Veroton: 3 890,00 € Verollinen: 4 823,60 €

  KATSO VIDEO


  Loistava pesu- ja imutulos Turvallinen ja yksinkertainen Luotettava ja kestävä ja monipuolinen Kone on pienestä koostaan huolimatta erittäin suorituskykyinen. TASKI swingo 455 sopii hyvän käsiteltävyytensä ansiosta kaikkiin pieniin ja keskisuuriin kohteisiin ja erityisesti kalustettuihin tiloihin, kuten myymälöihin, keittiöihin, kouluihin ja sairaaloihin. Kaksoisakselin ja ergonomisen ohjausvarren ansiosta koneen käsittely on miellyttävää ja helppoa, mikä edelleen lisää sen suoritustehoa. Loistava pesu- ja imutulos TASKI swingo 455 -koneiden suorituskyky ja puhdistustulos ovat aivan omaa luokkaansa. Harjapaine on tasainen koko laikan pinnalla ja patentoitu V-muotoinen imusuulake varmistavat erinomaisen puhdistustuloksen. Imusuulaketta ei myöskään tarvitse enää säätää. Turvallinen ja yksinkertainen Monet koneen ominaisuudet yksinkertaistavat ja keventävät työtä. TASKI swingo 455 auttaa käyttäjäänsä, sillä helppokäyttöisten hallintalaitteiden toiminnot oppii nopeasti. Keltaisella merkittyjen huoltokohteiden ansiosta koneen päivittäinen kunnossapito sujuu nopeasti ja helposti, irrotettavan säiliön puhdistus on vaivatonta. Luotettavuus ja kestävyys TASKI swingo 455 kone on kestävä ja luotettava kaikissa pesutehtävissä. Koneen valmistuksessa käytetyt hi-tech materiaalit ja korkealuokkaiset komponentit varmistavat koneen pitkän käyttöiän ja alentavat koneen huolto- ja korjauskustannuksia.

  Lue lisää...
 10. TASKI swingo 755 B Eco BMS käyttövalmiina

  Normaalisti: 8 910,64 €

  Nyt: Veroton: 4 690,00 € Verollinen: 5 815,60 €

  Swingo 755 B Eco on helppokäyttöinen harjavetoinen yhdistelmäkone pienten ja keskisuurten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite ja se on erittäin ketterä ja huoltoystävällinen. Koneen pesu- ja imutulos on erittäin hyvä. Käyttövalmis kone 50 Ah akuilla ja 43 cm / 17" -vetoalustalla.


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...

Tuotteet 1-10 / 15

/ sivu
Sivu:
 1. 1
 2. 2

Laskeva