Siivoustukku SilläSiisti

Yhdistelmäkoneet, verkkovirtakäyttöiset

Yhdistelmäkoneet, verkkovirtakäyttöiset

7 tuotetta

/ sivu

Laskeva
 1. TASKI swingo 150 E

  Normaalisti: 2 302,68 €

  Nyt: Veroton: 1 599,00 € Verollinen: 1 982,76 €

  Pieni verkkovirtakäyttöinen yhdistelmäkone käyttövalmiina. Tiloihin, jotka aiemmin on jouduttu puhdistamaan käsimenetelmin. Kone on telaharjainen ja se pesee sekä kuivaa eteen- ja taaksepäin ajettaessa.


  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 2. Numatic 345S, käytetty

  Veroton: 0,00 € Verollinen: 0,00 €

  MYYTY


  Numatic 345S on verkkovirtakäyttöinen yhdistelmäkone, joka pesee ja kuivaa lattian ajon aikana. Kone on erittäin hyvin pidettu ja siistikuntoinen. Koska kone on verkkovirtakäyttöinen, se on aina käyttövalmis ja sen käyttöaika on rajoittamaton. Sisältää vetoalustan sekä pesuharjan.

  Lue lisää...
 3. TASKI JFit automaattinen käyttöliuosjärjestelmä

  Veroton: 470,00 € Verollinen: 582,80 €

  TASKI JFit -käyttöliuosjärjestelmä TASKI-yhdistelmäkoneiden automaattinen käyttöliuosjärjestelmä, jonka avulla yhdessä TASKI-yhdistelmäkoneiden saavutetaan hyvä, tasalaatuinen ja ympäristön kannalta entistä turvallisempi pesutulos * Hyvä tasalaatuinen puhdistustulos * Kustannusten hallinta * Helppokäyttöinen ja turvallinen * Ympäristömyötäinen * CE hyväksytty


  KATSO VIDEO!

  Lue lisää...
 4. TASKI swingo 750 E yhdistelmäkone

  Normaalisti: 5 629,60 €

  Nyt: Veroton: 2 900,00 € Verollinen: 3 596,00 €

  Verkkovirtakäyttöinen yhdistelmäkone kaikkien vettä sietävien lattioiden pesuun. 


  Ergonominen ajokahva sopii kaikille käyttäjille. Koneen kaikki hallintalaitteet on sijoitettu kahvan läheisyyteen käytön helpottamiseksi. Ohjauspaneeli on varustettu selkein kuvallisin symbolein vähentäen opastuksen tarvetta.


  Värikoodatut kunnossapitokohteet lisäävät tehokkuutta ja vähentävät opastuksen tarvetta. Vähemmän osia ja huollettavien osien hyvä sijainti tekevät koneesta erittäin huoltoystävällisen.


  TASKI swingo 750 E:n edut:


  Lyömätön puhdistustulos


  Parempi tehokkuus ja käsiteltävyys


  Yksinkertainen käyttö ja helppo huollettavuus


  TUOTE LOPPUNUT!  Lue lisää...
 5. Primaster EdgePRO-porraskone

  Veroton: 0,00 € Verollinen: 0,00 €

  Primaster EdgePRO on parhaimmillaan pienillä alueilla, joissa muut lattianhoitokoneet ovat liian painavia ja hankalia käyttää. Primaster EdgePRO puhdistaa tehokkaasti. Sen ainutlaatuinen edestakainen liike (5400 rpm) mahdollistaa helpon liikuteltavuuden ahtaissa paikoissa ja portaissa. Laite soveltuu erinomaisesti myös avoportaiden pesemiseen, koska se ei roiskuta pesuvettä.
  Kohteet:  
  Lattiat, Portaat ja askelmat
  Pesuhuoneet ja WC:t, Saunat
  Luentosalit, ahtaat tilat
  Lisävarusteet ja tarvikkeet:
  Nylon harja
  Kulmapuhdistaja
  Pystypinnanpesin
  Laikat eri karkausasteisena
  Primaster EdgePRO on ensimmäinen siivouskone, joka puhdistaa myös kulmat ja portaiden pystypinnat samanaikaisesti. Vetoalustan muoto (suorakaide, koko 110 x 225 mm) on suunniteltu erityisesti portaita ja kulmauksia varten. Kädensija ja varsi on valmistettu ns. "kelluvaksi", joten se mukautuu hyvin eripituisille käyttäjille sopivaksi kaikenlaisissa portaissa. Primaster EdgePRO koneen paino on vain 8 kg, jonka ansiosta laitteen siirtely portaikosta toiseen on helppoa ja nopeaa. Soveltuu erinomaisesti kohteiden perus- ja päivittäiseen pesuun.
  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 6. Primaster EasyWash-porraskone

  Normaalisti: 1 450,80 €

  Nyt: Veroton: 997,00 € Verollinen: 1 236,28 €

  Primaster Easy Wash tarjoaa kaikki isojen lattianhoitokoneiden toiminnot pienessä koossa. Se soveltuu erinomaisesti pienistä keskisuuriin tiloihin sekä portaisiin. Laitteen työteho on mitoitettu siten, että laikan paine lattiaa vasten vastaa ison lattianhoitokoneen painoa mutta keskittyy pienemmälle alueelle. Laitteen kevyt paino (vain 8 kg) yhdistettynä vahvaan moottoriin tekevät Primaster Easy Wash -koneesta tehokkaan työkalun päivittäiseen käyttöön.


  Kohteet: Portaat, Seinät, Pesuhuoneet, WC:t, Saunat, Tahrojen poisto, Uima-allasalueet jne.

  KATSO VIDEO

  Lue lisää...
 7. Primaster Mop-Cleaner mopinpuhdistuskone

  Normaalisti: 979,60 €

  Nyt: Veroton: 590,00 € Verollinen: 731,60 €

  Niinkin matala kuin: 136,40 €

  Primaster Moppiputsari on kevyt ja helppokäyttöinen laite, joka puhdistaa mopit irtoliasta ja pölystä miellyttävän helposti. Moppiputsari harjaa mopit ja irroittaa sekä karkean että hienojakoisen pölyn keräten sen pölysäiliöön ja sieltä edelleen erilliseen laitteeseen liitettävään pölynimuriin. Moppiputsari estää terveydelle haitallisten pölyjen joutumista hengityselimiin ja ympäristöön. Laitteella voi puhdistaa kaikenlaisia kuivia ja nihkeitä tasomoppeja. Moppiputsarin säännöllinen käyttö ennen moppien pesua estää lian kerääntymistä pesukoneeseen, ja pidentää näin pesukoneen käyttöikää.  Moppiputsarin käyttö on vaivatonta ja nopeaa. Laite asetetaan pöydälle tai sopivalle työalustalle ja laitteeseen kiinnitetään pölynimurin putki. Laite on suojattu kytkimellä, joka pysäyttää laitteen automaattisesti, jos harjan pyörintä estyy. Koneen väri kuvasta poiketen tumman sininen.  KATSO VIDEO!!!

  Lue lisää...

7 tuotetta

/ sivu

Laskeva