RX20F ilmanraikastaja 1l

24,68 € 19,90 €
Varastossa
SKU
11118

POISTAA PAHAT HAJUT TEKSTIILEISTÄ JA RAIKASTAA KOKO HUONEEN
AIRX 20F – KANGASPINTOJEN & ILMANRAIKASTIN
PUHDASTA JA RAIKASTA
Imeväiset kuidut kuten matot, verhot, kangastuotteet ja muut kangasverhoilut toimivat kuin sydänlangat pitääkseen ja päästääkseen pahat hajut ilmaan tai ne voivat huokua ilmaan raikkauden tuoksua RX 20F avulla antaen raikkaan todisteen puhtaudesta ja hyvästä ylläpidosta.
Siivous on helppoa RX 20F avulla – se sisältää AIRICIDE ®:ä, todistetusti tehokasta hajunpoistajaa. AIRICIDE ® toimii välittömästi neutralisoiden pahat hajut kankaista ja tekstiilikuiduista jättäen ne puhtaan raikkaiksi.
AIRX 20F – RAIKASTIN KAIKKIALLE
RX 20F ei peitä vaan poistaa hajut sisältämällä AIRICIDEä hajunpoistajaa.

KÄYTTÖKOHTEET
Testattu ja ohjeiden mukaisesti käytettynä, Airx 20F on turvallinen käyttää kaikille pestäville tekstiilikuiduille ja kankaille, kuten verhoillut kalusteet, kangasverhoilut, matot, vuodevaatteet, vaatteet, jne… hotelleissa, motelleissa, hoitolaitoksissa, risteilyaluksilla, lentokoneissa, busseissa, junissa, autoissa, jne. Erinomainen tuote raikastamaan urheiluvarusteet, salikassit, jne. Ei suositella silkille eikä nahalle.
HYÖDYT
SISÄLTÄÄ 30% AIRICIDEä – Se tekee AirX 20F:stä erilaisen ja tehokkaamman. AIRICIDE poistaa olemassa olevat pahat hajut, mitä vastaan taistelisit muuten hajua peittävillä raikastimilla.
TOIMINTAVARMA SUMUTIN: Sumutin on asetettu tuottamaan todella hienojakoisen sumun ehkäisemään yli kastumista.
HELPPO KÄYTTÖINEN: Vain sumutus riittää aikaan saamaan pitkäikäisen raikkauden.
VÄLITÖN JA PITKÄIKÄINEN TEHOKKUUS: AirX 20F on AIRICIDE liuos, joka ehkäisee ja poistaa pitkäikäisesti olemassa olevat pahat hajut.
Uskomaton tupakan hajua vastaan. Kokeile ja ihastu!

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:RX20F ilmanraikastaja 1l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: