AT Desinfiointispray 520ml

Asiakashinta 9,70 € 7,82 € Hinta 14,90 €
Varastossa
SKU
07110-1

Aerosolituote Desinfiointispray 7110 sisältää etanolia, biosidejä sekä ponneaineita. Etanolipitoisuus on pinnalle suihkutettuna yli 90 %.
Tehoaineena käytettävä biosidi lisää tehoa viruksia ja bakteereja vastaan.
*Pinnalle suihkutettavan liuoksen etanolipitoisuus yli 90 %
*TUKESin biosidiasetusten mukainen koostumus.
*Lisätehoa virusten ja bakteerien tuhoamiseen antaa biosidi, joka on testattu bakterisidisen tehonsa puolesta. Testimetodina on käytetty desinfektio- ja antiseptisten aineiden tehon testejä EN 1276 ja EN 1650.
*Tuote on kehitetty desinfioimaan kovia pintoja sairaalaolosuhteissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa, kaupoissa, ravintoloissa, julkisessa liikenteessä, takseissa, kuntokeskuksissa, korjaamoissa, kiinteistöhuolloissa, kodeissa sekä työ- ja harrastusvälineissä. Haihtuu nopeasti eikä vahingoita pintoja jotka kestävät etanolia.
*Tarvittaessa voi käyttää myös tilapäiseen käsien desinfiointiin. Jatkuva käyttö saattaa kuivattaa ihoa.

Pandemian hillitsemisen sekä tartuntojen torjumisen kannalta on erityisen tärkeää huolehtia asianmukaisesta hygieniasta, puhtaanapidosta sekä desinfioinnista. Tähän tarkoitukseen on kehitetty nyt desinfiointiaine, joka soveltuu käytettäväksi kaikille koville pinnoille sairaalaolosuhteissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa, kaupoissa, ravintoloissa, kuntokeskuksissa, julkisessa liikenteessä, takseissa, korjaamoissa, kiinteistöhuollossa, kodeissa sekä työ- ja harrastusvälineissä etc.
Desinfiointiaine on aerosolina tehokas, käyttövalmis sekä nopeavaikutteinen: täysi teho saadaan noin 30 sekunnissa. Tuotteen teho on testattu viruksia, bakteereita sekä sieniä vastaan. Bakterisidinen teho on testattu EN 1276 ja EN1650 testeillä. Tuotteen etanolipitoisuus on > 90 %. Tuotetta on saatavilla Desinfiointispraynä, 520ml:n pullossa..

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:AT Desinfiointispray 520ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: