Cif Professional Cream

Asiakashinta 9,40 € 7,58 € Hinta 16,98 €
Varastossa
SKU
7511195

Cif Cream Puhdistusneste on tarkoitettu keittiön ja pesuhuoneen kovien pintojen puhdistamiseen. Se irrottaa tehokkaasti pinttynyttä likaa kovilta pinnoilta kuten
ruostumaton teräs, emali-, kaakeli- ja alumiinipinta ja tuo niiden kiillon esiiin. Cif Cream sopii myös keraamisen liesitasojen puhdistamiseen.
• Irrottaa tehokkaasti pinttynyttä likaa kuten pohjaan palanutta ruokaa ja rasvalikaa
• Tuo pintojen kiillon esiin
• Huuhtoutuu helposti
Pakkaus: pullo, 2 litraa.

Käyttöohje:
Annostele puhdistusnestettä suoraan puhdistettavalle pinnalle tai kostealle sienelle tai siivouspyyhkeelle, pyyhi pinta puhtaaksi ja huuhtele hyvin. Puhdista keraaminen
liesitaso kylmänä ja huuhtele pinta hyvin. Huuhtele ja kuivaa kädet käytön jälkeen. Suojakäsineiden ja käsivoiteen käyttö on suositeltavaa.
Keraamisen liesitason pinta pyyhitään puhtaaksi jokaisen käyttökerran jälkeen – normaalisti riittää siivouspyyhe ja käsiastianpesuaine.
Jäähtyneen tason peruspuhdistamiseen voit käyttää Cif Professional Creamia. Cream poistaa myös alumiinipohjaisista kattiloista tulleet harmahtavat jäljet. Huuhtele lopuksi hyvin. Poista ylikiehumiset heti, varsinkin sokeripitoiset aineet. Puhdista taso raapalla. Muista puhdistaa myös kattialan pohja ennen kuin jatkat keittämistä.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Cif Professional Cream
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: