Erisan Easydes 500 ml

6,14 € 4,95 €
Varastossa
SKU
08082

Easydes on mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja
välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine. Easydes sopii kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille. Se sopii useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osa-alueella.
Easydes Pesevä desinfektioaine on käyttövalmis liuos. Annostelu: Kostuta pinnan pyyhinnässä käytettävä taitos tai siivouspyyhe desinfektioaineella.
Huomioi riittävä kosteus. Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti. Odota, että alkoholi on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa.
Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita. pH 10.

Easydes on etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia. Easydes on
mikrobisidisesti laajatehoinen, nopeavaikutteinen sekä orgaanista rasitusta kestävä. Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja sienet. Desinfektioteho saavutetaan myös näkyvästi kontaminoituneilla pinnoilla. Easydes poistaa hyvin lian ja rasvan.
Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: EN 13697 (bakteerit ja sienet, myös modifioitu testi
desinfektiopyyhkeiille), EN 13727 ja EN 13713 bakterisidinen teho, myös MRSA-kannat, EN 14348 (mykobakteerit M. terrae ja M. avum), EN 1650 fungisidinen teho sekä virusidisen tehon testit EN 14476 (adenovirus), BVDV ja vaccinia. Myös teho norovirukseen on todennettu (30s).

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Erisan Easydes 500 ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: