LIV Pintadesinfiointiaine +45

Asiakashinta 4,84 € 3,90 € Hinta 5,58 €
Varastossa
SKU
LAH17040000

Esimerkkejä tuotteen käyttöalueista ovat hoitoala, eläinlääkintä, laboratoriotoiminta, elintarvikkeiden tuotanto ja vastaavat alat. Käytetään etupäässä mikrobiologisten
tartuntojen leviämisen ehkäisemiseen. LIV-pintedesinfiointiaine +45 on puhdistava desinfiointiaine eritteiden ja vastaavien likaamien pintojen puhdistukseen.
Hyväksytty Siemens Acuson -ultraäänianturin desinfiointiin.
Annostelu:
LIV-pintadesinfiointiaine +45 käytetään laimentamattomana. Kaada desinfiointiainetta desinfioitavalle pinnalle ja levitä huolella tekstiililiinalla. Anna desinfiointiaineen vaikuttaa 5 minuuttia ja anna pinnan kuivua. Poistaa myös esim. pienemmät veri- ja sylkitahrat.
Käytä suojakäsineitä ihon kuivumisen välttämiseksi.

LIV-pintadesinfiointiaine +45. Käyttöalueita hoitoala, eläinlääkintä, laboratoriotoiminta, elintarvikkeiden tuotanto ja vastaavat alat. Puhdistava desinfiointiaine eritteiden ja vastaavien likaamien pintojen puhdistukseen. Käytetään laimentamattomana. Poistaa myös pienemmät veri- ja sylkitahrat. Tappaa tehokkaasti bakteerit, sienieliöt, homeitiöt ja virukset. 45-prosenttista isopropanolia. Tuote täyttää normin EN-15 vaatimukset. Sisältö isopropanoli, vesi, kokamidopropyyliamiinioksidi. Avaamattomassa pakkauksessa säilyy vähintään kolme vuotta, avatussa vähintään 12 kk. Pakkausmateriaali kierrätettävä polyeteeni. Lajitellaan muovipakkauksena
Ympäristö:
Kaikki pakkaukset on valmistettu ympäristöystävällisestä kierrätettävästä polyeteenistä. Koko pakkaus lajitellaan muovipakkauksena.
3x5l/ltk
12x1l/ltk
24x300ml/ltk

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:LIV Pintadesinfiointiaine +45
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: