Soft Care Body Wash Glove Pesukinnas

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
7517013

TUOTTEEN VALMISTUS LOPETETTU. TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN. Soft Care Body Wash Glove Pesukintaassa on Kaikki yhdessä - ratkaisu vuodepotilaan pesuun Hellävarainen, kostutettu kokovartalon pesuun tarkoitettu kinnas sairaaloissa, hoivakodeissa yms. laitoksissa. Pesukintaan edut potilaille • Hellävarainen iholle, dermatologisesti testattu • Sisältää ihoa kosteuttavia ainesosia • Miellyttävä, erittäin mieto tuoksu Pesukintaan edut hoitohenkilökunnalle • Keventää hoitohenkilökunnan työtä • Aikaa säästävä • Miellyttävä käyttää
5 kpl / pkt

Valmiiksi kostutettu Soft Care Body Wash Glove Pesukinnas on hygieeninen ratkaisu potilaan pesuun tilanteissa, joissa hän ei pysty itse huolehtimaan henkilöhtaisesta hygieniasta. Vuodepesu lisää potilaan hyvinvointia ja saa potilaan tuntemaan itsensä puhtaaksi ja raikkaaksi. Pesukinnas soveltuu käytettäväksi sairaaloissa, hoivakodeissa yms. laitoksissa. Vuodepotilaan pesu on kiinteä osa hoitohenkilökunnan työtä, joka vaatii paljon energiaa. Valmiiksi kostutettu pesukinnas keventää työtä ja säästää potilaan pesuun tarvittavaa aikaa. Valmiiksi kostutettu pesukinnas on osottautunut monessa suhteessa miellyttäväksi käyttää. Potilaat pitivät Soft Care Pesukinnasta miellyttävänä iholla. Pesun jälkeen ihoa ei tarvitse kuivata erikseen, vaan liuos haihtuu iholta nopeasti jättäen ihon pinnalle hoitavan kerroksen. Ihon kuivaaminen erikseen rasittaa yleensä ohutta ihoa enemmän. Hoitaja saa pesukintaasta napakan otteen ja mm. taivealueiden ja ihopoimujen alueella peseminen on helpompaa. Pesukinnas ei mene ryttyyn ja hoitajan työergonomia paranee. Soft Care Body Wash Glove Pesukinnas on valmistettu non-woven polyesterikuidusta, johon on imeytetty ihoa puhdistavat ja kosteuttavat ainesosat. Ihoa hoitavat ainesosat estävät ihon ärtymistä ja kuivumista. Pesukinnas on dermatologisesti testattu. Pesukintaassa on hyvin kevyt vihreän teen tuoksu. Pesukintaassa on kaksi pesevää pintaa (kämmen ja kämmenselkä). Pakkaus sisältää 5 kinnasta, jotka riittävät normaalioloissa yhden potilaan kokovartalon pesuun. Pakkaukseen on merkitty pesukintaiden käytön aseptinen työjärjestys. Tarvittaessa pakkaus voidaan sulkea uudestaan.

Pesukintaat voi tarvittaessa lämmittää mikroaaltouunissa. Hieman avattu pakkaus lämmitetään tällöin 10 sekunnin ajan 800 W teholla. Mikroaaltouunien tehoissa on eroja, joten varo ylilämmittämästä tuotetta.
Tarkista kintaiden lämpötila ennen käyttöä.
Älä käytä kinnasta limakalvoille, rikkoontuneelle tai ärtyneelle iholle.
Pue suojakäsineet desinfioituihin käsiin. Pesukintaiden käytön aseptinen työjärjestys on:
1. kinnas: pyyhi potilaan pää ja vartalon yläosan etu- ja takapuoli
2. kinnas: pyyhi käsivarret, kainalokuopat ja kädet
3. kinnas: pyyhi sääret ja jalat
4. kinnas: pyyhi vartalon etuosa ja genitaalialue
5. kinnas: pyyhi vartalon takaosa ja välilihan alue

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Soft Care Body Wash Glove Pesukinnas
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: