Surf Professional tropical lily & ylang pyykinpesuneste

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
100856576

TUOTE LOPETETTU. TUTUSTU VAIHTOEHTOIHIN!

Surf Professional tropical lily & ylang pyykinpesuneste sisältää pesevien ainesosien lisäksi entsyymejä, optisia kirkasteita, hajustetta ja väriä. Entyymit poistavat valkuaispitoista likaa kuten veri- ja ruokatahroja. Optiset kirkasteet saavat valkoisen näyttämään valkoisemmalta ja värit kirkkaimmilta.
Pyykinpesunestetiiviste, joka on suunniteltu tuoksuvan pyykin ystäville väri- ja valkopyykin pesuun. Raikas, mieto kukkaistuoksu
- Tuoksuvaa puhtautta väripyykille
- Tiiviste, annostelu vain 35 ml / kotikone
- Pullon korkki toimii myös mittakuppina
- Sisältää kirkastetta, väriä ja hajustetta

 

Tuoksuilangia on maailman nopeimmin kasvava ikivihreä puu. Puuta kutsutaan yleisesti myös ylang-ylangiksi, ja se voi kasvaa yli 30-metriseksi. Sen oksista roikkuu koko vuoden suuria, kierteisiä keltaisia kukkia, ja oksilla istuu trooppisia kyyhkysiä syömässä mustia marjaterttuja. Surf on käyttänyt ylang-ylangin eteerisiä öljyjä yhdessä liljankukan kanssa Surf Tropical Lily & Ylang Ylang -pyykinpesuaineissa.
Ylang-ylangin nupuista puristettu keltainen, makealta tuoksuva öljy on antanut sille nimen ”parfyymipuu”. Oliiviöljyn tavoin jokainen puristuskerta luo eritasoisen tuloksen. Ensimmäinen ns. neitsytöljy on näistä väkevin, ja sen makea, mausteikas tuoksu on suosittua hajuvesissä. Toinen ja kolmas puristus tuottavat pehmeämpiä, kukkaisempia, puumaisempia sävyjä, jotka antavat saippuoille ja puhdistusaineille tuoksuvaa lisäväriä.
Ylang-ylang kasvaa luonnonvaraisena myös maustesaariksi kutsutuilla Indonesian Molukeilla, jossa paikalliset sekoittavat sen öljyä kookospähkinään ihon puhdistusta ja hiusten hoitoa varten. Tämä sama öljysekoitus vietiin Eurooppaan yli 100 vuotta sitten, ja viktoriaanisen ja edwardiaanisen ajan englantilaiset uskoivat sen tekevän hiuksista vahvoja ja silkkimäisiä.
Ylang-ylang on viettelyn kukka. Indonesiassa sen terälehtiä levitetään kuherruskuukautta viettävien parien sängylle tuomaan intohimoa hääyöhön. Aromaterapeutit käyttävät ylang-ylangia sukuviettiä kiihottavana aineena hoitaessaan tunnesyistä johtuvaa haluttomuutta. Sen aistillisen tuoksun sanotaan yhdistävän kehon ja mielen ja synnyttävän euforiaa.
Ylang-ylangin makea aromi viettelee aistit ja hellii mieltä. Sen rauhoittavien voimien kerrotaan hidastavan liian kiivasta pulssia. Tuoksun sanotaan puhdistavan sydäntä vihasta ja turhautumisesta. Ei siis ihme, että Molukien asukkaat kutsuvat ylang-ylangin kukintoa ”kukkien kukaksi”.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Surf Professional tropical lily & ylang pyykinpesuneste
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: