Virkon

Asiakashinta 10,97 € 8,85 € Hinta 14,14 €
Varastossa
SKU
Virkonpss/1kg

Virkon on peroksygeeneihin kuuluva, jauhemuotonsa vuoksi ainutlaatuinen, nopea ja käytössä
turvallinen pintojen ja välineiden desinfektioaine, joka soveltuu useisiin käyttökohteisiin. Virkon-jauheessa teho säilyy pitkään. Käyttöliuos on helppo valmistaa ja sen desinfektioteho säilyy 5 vuorokauden ajan. Punainen väri toimii desinfektiotehon indikaattorina.
Virkonilla on erinomainen, laajaspektrinen mikrobisidinen teho, joka perustuu pentakaliumperoksomonosulfaatin hapettavaan vaikutukseen. Tuotteen etuina on orgaanisen kuormituksen kestävyys, desinfektion nopeus sekä turvallisuus. Virkon tehoaa viruksiin, bakteereihin ja sieniin. Aine ei sisällä aldehydejä, fenoliyhdisteitä eikä kvaternäärisiä
ammoniumyhdisteitä. Virkon puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti.
Virkon on käyttöliuoksena lievästi hapan ja miedosti sitrukselle tuoksuva punainen neste, joka ei aiheuta herkistymisoireita eikä ihon ärsyyntymistä. Virkonin käyttö on potilaalle, henkilökunnalle ja ympäristölle turvallista. Aineen käyttö ei edellytä erityisiä ilmastointija jätehuoltoratkaisuja.

Virkon soveltuu käytettäväksi useissa kohteissa:
• lattia-, kaluste- ja kosketuspinnat
• saniteettitilat
• veri- ja eriteastiat, analysaattorit ja sentrifugit
• veri- ja eritetahrojen desinfektio
• vuode- ja liinavaatteet, tekstiilit
• ilman desinfektio
• kumi-, muovi-, alumiini- sekä ruostumattomat teräsvälineet
• kiertovaunut
• valohoitolaitteet, solariumit

Virkonia käytetään lattia-, kaluste- ja kosketuspintojen, veri- ja eritetahrojen, vesijärjestelmien sekä tekstiilien puhdistukseen ja desinfektioon. Virkon puhdistaa ja desinfioi samanaikaisesti.
Virkon ei sisällä aldehydejä, fenoliyhdisteitä eikä kvaternäärisiä ammoniumyhdisteitä. Käyttöturvallisuutensa vuoksi Virkonia voidaan käyttää päivittäin infektioiden leviämisen ehkäisyyn sekä erikoistilanteissa kuten bakteeri-, virus- tai sieni-infektioepidemioissa.
Virkon on erinomainen puhdistus- ja desinfektioaine kaikkeen laitoskäyttöön. Sen käyttökohteita ovat muun muassa sairaalat, laboratoriot, hammashoitolat, kylpylät, päiväkodit ja koulut, puolustusvoimat, vankilat sekä elintarvikkeiden käsittelytilat.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Virkon
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: