Siivoustukku SilläSiisti

QuattroSelect-annostelija

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

Veroton: 648,00 € Verollinen: 803,52 €

Saatavuus: Varastossa

TAI

Lyhyesti

Etsittekö järjestelmää, joka tuottaa automaattisesti valmistakäyttöliuosta? Onko tavoitteena parantaa työturvallisuutta sekähelpottaa ja nopeuttaa työntekijöiden arkea? Haluatteko antaa oman panoksenne ympäristönsuojeluun? Kiinnostavatko yritystänne tuote-, varastointi- ja kuljetus-kustannusten säästöt? QuattroSelect on ratkaisu kaikkiin edellämainittuihin toiveisiin ja kysymyksiin! QuattroSelect on käyttöliuosjärjestelmä, joka tuottaa valmista käyttöliuosta haluamistanne tuotteista suoraan käyttöliuospulloon, yhdistelmäkoneen puhdasvesisäiliöön tai siivous-sakoon - nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.
Pelkistettyä toimivuutta: Laitteeseen voidaan sijoittaa neljä supertiivistettyä siivousainetta turvallisessa, ympäristömyötäisessä tuotepussissa. Jokaista voidaan annostella ennakkoon määritellyllä voimakkuudella. Tuotteet, tuotepussien paikat sekä annostelusuuttimet on värikoodattu. Laitetta on helppo käyttää ja se on varmatoiminen.
Lukittava, kustannustehokas ja ympäristömyötäinen QuattroSelct-annostelija tiivistettyjen conc. tuotteiden annosteluun täyttöpulloon, sankoon tai yhdistelmäkoneen säilöön. F420 Vaatii vesiliitännän.


KATSO VIDEO

QuattroSelect-annostelija

Tuplaklikkaa kuvaa suurentaaksesi sitä

Loitonna
Katso lähemmin

Lisää kuvia

  • QuattroSelect-annostelija
  • QuattroSelect-annostelija
  • QuattroSelect-annostelija

Yksityiskohdat

QuattroSelect annostelee aina oikean, ennaltamääritetyn kemikaalimäärän työntekijästä tai työajastariippumatta. Se myös optimoi täyttönopeuden; pullojentäyttö tapahtuu hitaasti, kun taas yhdistelmäkoneensäiliö tai sanko täyttyvät suuremmalla vedenpaineella nopeammin. Turvallisuutta. Työntekijät eivät ole milloinkaan suorassa kosketuksessa tiivistetyn puhdistuskemikaalin kanssa;QuattroSelect-laite voidaan lukita, eikä siinä käytettävien tuotepakkausten erikoiskorkkeja saa auki. Ympäristömyötäisyyttä. Kahdesta 2,5 litran QuattroSelect-tuotepakkauksestasaadaan 2500 litraa valmista käyttöliuosta. Tämä tarkoittaa vähemmän kuljetusta, varastointia ja myös vähemmän pakkausjätettä. Lisäksi päivittäin käytettävillä tuotteilla on ympäristömerkki. Tuotepussien paikat sekä annostelusuuttimet on värikoodattu. Laite on helppo käyttää ja se on varmatoiminen. Annostelujärjestelmän edut •100 % annostelun- ja kustannusten hallintaa. Tuotteiden kulutus, kustannukset sekä annosmäärät ennakkoon tiedossa.•100 % turvallisuutta. Työntekijöiden ei koskaan tarvitse olla kosketuksissa puhdistusainetiivisteiden kanssa

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Soft Care AlcoPlus H500 käsihuuhde

Soft Care AlcoPlus H500 käsihuuhde

Normaalisti: 33,48 €

Nyt: Veroton: 18,00 € Verollinen: 22,32 €

Niinkin matala kuin: 16,37 €
Poljinroska-astia 5l,14l, 20l, RST

Poljinroska-astia 5l,14l, 20l, RST

Veroton: 32,00 € Verollinen: 39,68 €
 

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.