Tork LinStyle Aura, Ruusu, Kalaverkko Dinner-lautasliinat

Asiakashinta 7,70 € 6,21 € Hinta 12,00 €
Varastossa
SKU
404487-199999
  • Osta 12 kappaletta hintaan 6,50 € 5,24 € kappale ja säästä 16%

Mariia Sundmanin suunnittelemat Tork Premium LinStyle® lautasliinat sopivat mm. täyden palvelun ravintoloihin, joissa laatu on erityisen tärkeä vaikutuksen tekemiseksi vierailijoihin. Kukin lautasliina näyttää ja tuntuu oikealta kankaalta, on huomattavasti pehmeämpi ja isompi kuin tavallinen paperilautasliina ja samalla erittäin imukykyinen. Tarjoa asiakkaillesi kangaslautasliinan elegantti kokemus.

Lautasliinan koko pituus ja leveys auki taitettuna 39x39cm. 50 kpl/pkt. Osta koko laatikko (12pkt), saa sisältää eri kuoseja.

NYT TARJOUSNETTOHINTAAN!

Ruusu-kuosi syntyi sattumalta tussinpäitä puhdistaessa. Yksinkertainen ja kaunis kuvio voi tuoda jollekin mieleen puupiirroksen, tukkipinon tai mummolan kukkivat ruusut.

Lintuaura-kuosissa muuttolinnut palaavat Suomeen ja siellä täällä voi nähdä myös siniristilipun. Kuosin taustalla on myös toisesta lautasliinasta tuttu verkko.

Kalaverkko-kuosi juontaa juurensa kauas. Sata vuotta sitten verkoilla vedettiin kalaa pöytään jäiden läpi. Modernissa Suomessa verkko merkitsee digitaalisuutta, tukiverkkoja ja kansainvälistä verkottumista,


 


Write Your Own Review
Arvostele tuote:Tork LinStyle Aura, Ruusu, Kalaverkko Dinner-lautasliinat
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: