ProFormula-kampanja

Kevään kampanja alkoi 1.3.2024 jatkuen aina ensi syksyyn saakka! Etulehti on täynnä hyviä tarjouksia tehokkaista välineistä ja kunnon aineista. Tekstiilipesuaineitten koostumukset on uudistettu vastaamaan uusiutuneita Joutsenmerkki-kriteereitä. Tekstiilipesuaineiden kriteerit on laadittu koko tuotteen elinkaarta ajatellen. Kriteereistä voit lukea enemmän Etulehdestä. Nyt voit valita Joutsen-merkittyä pesujauhetta, -nestettä ja huuhteluainetta. Etulehti tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä kodin puhtausostokset kotona kaikessa rauhassa. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä tilauksen kotona. Etulehden monet tuotteet ovat ammattilaistuotteita, joita et tavallisesta kaupasta saa. Tehokkailla aineilla ja välineillä teet siivouksesta hauskempaa ja säästät myös aikaa ja vaivaa.

*ammattilaisten aineet ja välineet kotikäyttöön
*ultratiivisteet, jotka säästävät tilaa – et varastoi vettä vaan pesutehoa siivouskomeroosi - helppoa ostamista
Tutustu esitteeseen!

Etulehti

Etulehden tilaussysteemi on ennallaan: kun keräät vähintään 400 euron yhteistilauksen, saat palkkioksi valitsemasi tuotepaketin. Vaihtoehdot on esitelty Palkkiot-kirjeessä.

Tilauksesi kokonaisarvon lasket kätevästi oheisella Tilauslaskurilla.

Se kertoo myös kuinka monta vetäjän palkkiopakettia sinulle on luvassa.

Laskuria voit käyttää myös tilauslomakkeena.

Menettele seuraavasti. Tallenna tiedosto omalle koneellesi ja lähetä se myyntipalveluumme sähköpostin liitteenä.

Ryhdy kampanjan vetäjäksi! Vie Etulehti vaikka työpaikkasi kahvihuoneeseen, niin kiinnostuneet voivat tutustua tuotteisiin.

Tutustu myös Vinkkeihin & vihjeisiin! Löydät niistä monta hyödyllistä ohjetta ja vinkkiä, miten toimia.