Etulehtikampanja

Syksyn kampanja alkoi 1.10.2018 jatkuen aina ensivuoden lakupuolelle asti! Etulehti on täynnä hyviä tarjouksia tehokkaista välineistä ja kunnon aineista. Tekstiilipesuaineitten koostumukset on uudistettu vastaamaan uusiutuneita Joutsenmerkki-kriteereitä. Tekstiilipesuaineiden kriteerit on laadittu koko tuotteen elinkaarta ajatellen. Kriteereistä voit lukea enemmän Etulehdestä. Nyt voit valita Joutsen-merkittyä pesujauhetta, -nestettä ja huuhteluainetta. Etulehti tarjoaa sinulle helpon tavan tehdä kodin puhtausostokset kotona kaikessa rauhassa. Voit tutustua valikoimaamme ja tehdä tilauksen kotona. Etulehden monet tuotteet ovat ammattilaistuotteita, joita et tavallisesta kaupasta saa. Tehokkailla aineilla ja välineillä teet siivouksesta hauskempaa ja säästät myös aikaa ja vaivaa.

*ammattilaisten aineet ja välineet kotikäyttöön
*ultratiivisteet, jotka säästävät tilaa – et varastoi vettä vaan pesutehoa siivouskomeroosi - helppoa ostamista
Tutustu esitteeseen!

Etulehti

Etulehden tilaussysteemi on ennallaan: kun keräät vähintään 600 euron yhteistilauksen, saat palkkioksi valitsemasi tuotepaketin. Vaihtoehdot on esitelty Palkkiot-kirjeessä.

Tilauksesi kokonaisarvon lasket kätevästi oheisella Tilauslaskurilla.

Se kertoo myös kuinka monta vetäjän palkkiopakettia sinulle on luvassa.

Laskuria voit käyttää myös tilauslomakkeena.

Menettele seuraavasti. Tallenna tiedosto omalle koneellesi ja lähetä se myyntipalveluumme sähköpostin liitteenä.

Ryhdy kampanjan vetäjäksi! Vie Etulehti vaikka työpaikkasi kahvihuoneeseen, niin kiinnostuneet voivat tutustua tuotteisiin.

Palkkiovaihtoehtoja on kolme (600 €) ja yksi (300 €). Syksyn kampanjassa tarjoamme uutena vaihtoehtona Iittala-paketin (600 €), johon sisältyy kuusi kirkasta Kastehelmi-jälkiruokakulhoa (23cl). Maku-paketti (300 €) tarjoaa laadukkaita ruokatuotteita helppoon ja nopeaan ruuanvalmistukseen. Muina vaihtoehtoina on Lever-tuotepaketti sekä pesuainetta.

Haluatko ylimääräisen Lever-tuotepaketin? Jos sinulla on tuttava, joka haluaisi ryhtyä kampanjanvetäjäksi,  ota yhteyttä myyntipalveluumme [email protected] . Saat lisäpalkkion jokaisesta vähintään 600 euron uuteen tilaukseen johtavasta vihjeestä.

Tutustu myös Vinkkeihin & vihjeisiin! Löydät niistä monta hyödyllistä ohjetta ja vinkkiä, miten toimia.