SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoiset yleispuhdistusaineet

Asiakashinta 29,51 € 23,80 € Hinta 34,72 €
Varastossa
SKU
100891586SURE

SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on matalavaahtoinen yleispuhdistusaine kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen. Soveltuu käsi- ja konemenetelmiin. Miellyttävä ja turvallinen käyttää.
*Ympäristömerkitty (EU-Kukka)
*Tehokas, tiivistetty yleispuhdistusaine.
*Helppo, miellyttävä ja turvallinen käyttää.
*Ei sisällä käyttäjälle tai luonnolle vaarallisia luokituksia.
*Valmistettu 100 %:sti uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista.
*Biohajoava
*100 % biohajoava yleispuhdistusaine käsi- ja konemenetelmiin
Pakkauskoot 6x1l pullo, 2x5l kannu. 6x1l annostelukorkkipullo, 2x2,5l Quattroselect- ja 4x1,5l Divermite-annostelijoihin.

SURE Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on osa ainutlaatuista kasvipohjaista, 100 % biohajoavaa ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa. Heikosti emäksinen SURE
Matalavaahtoinen yleispuhdistusaine on tehokas, mutta turvallinen. Se soveltuu kaikkien vettä sietävien kovien pintojen puhdistamiseen käsi- ja konemenetelmiin.

Ominaisuudet:
• Kuivuu nopeasti jälkiä jättämättä. Matalavaahtoinen ja tehokas. Ei sisällä hajusteita eikä väriaineita. Valmistettu uusiutuvista, luonnon omista raaka-aineista. 100 % biohajoava. Ei sisällä luonnolle vaarallisia luokituksia. Ei vaaraluokituksia käyttöliuoksessa.
Edut:
• Tiivistetty tuote on taloudellista käytössä. Tehokas, mutta turvallinen; sopii kaikille vettä sietäville koville pinnoille. Ei kerrostu. Vähentää ympäristörasitetta.
Käyttöohje
Annostus:
Alkaen 2,5 ml / 1 litrassa viileää puhdistusliuosta. Lisää annostusta tarvittaessa voimakkaasti likaantuneille pinnoille 10 ml /1 litrassa viileää puhdistusliuosta (0,25 - 1 % liuos).
Käyttö:
Käsimenetelmät: annostele puhdistusliuos tahrakohtaan ja puhdista mikrokuitupyyhkeellä tai käytä kuivain- tai moppipyyhintä. Puhdista voimakkaammin likaantuneet kohdat liuoksessa kostutetulla mikrokuitupyyhkeellä, kuivain- tai moppipyyhkimellä.
Yhdistelmäkone: Annostele vedellä täytettyyn vesisäilöön ja pese lattia. Käytä tarvittaessa epäsuoraa pesumenetelmää.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:SURE Floor Cleaner - Matalavaahtoiset yleispuhdistusaineet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: