Lattiakaivosuodatin – Kaivokielo

Asiakashinta 1,90 € 1,53 € Hinta 2,41 €
Varastossa
SKU
25106

Helposti vaihdettava lattiakaivosuodatin helpottaa lattiakaivon puhtaanapitoa ja pitää viemärin bakteerit loitolla. Lattiakaivosuodatin sopii yleisimpiin ø15cm kylpyhuoneen, saunan, wc:n ja kodinhoitohuoneen lattiakaivoihin.
Lattiakaivosuodatin on kertakäyttöinen. Suodattimen normaali vaihtoväli on noin kuukausi.
Ennen ensimmäistä käyttökertaa lattiakaivo puhdistetaan huolellisesti, ja poistetaan kaikki putkistoon johtavat hiuspunokset.
Puhdistuksen jälkeen suodatin asennetaan paikoilleen ja laitetaan kansi kiinni. Pyykinpesukoneen poistovedessä oleva nukka saattaa tukkia suodattimen, joten sitä ei tule käyttää pesukoneesta tulevan veden suodattamiseen.

UUSI KOKO!
SINIn pitkulainen lattiakaivosuodatin sopii Unidrainin valmistamiin linjalattiakaivoihin.
Suodattimen päälipuolella on asentamista helpottava lipare. Täyttynyt suodatin hävitetään sekajätteen mukana. Suodattimen vaihtoväli on käytöstä riippuen kahdesta viikosta kuukauteen.

Lattiakaivoa puhdistettaessa on hyvä käyttää käsineitä. Avaa lattiakaivon kansi Lattiakaivoharjan kärjessä olevalla koukulla tai varovasti ruuvimeisselillä. Ennen ensimmäistä käyttökertaa lattiakaivo puhdistetaan huolellisesti Lattiakaivoharjalla ja poistetaan kaikki putkistoon johtavat hiuspunokset. Puhdistuksen jälkeen suodatin asennetaan paikoilleen ja laitetaan kansi kiinni. Pyykinpesukoneen poistovedessä oleva nukka saattaa tukkia suodattimen, joten sitä ei tule käyttää pesukoneesta tulevan veden suodattamiseen. Käytetty suodatin kierrätetään sekajätteenä.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Lattiakaivosuodatin – Kaivokielo
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: