EcoStar Original puhdistuskivet

Asiakashinta 14,50 € 11,69 € Hinta 35,96 €
Varastossa
SKU
28010001

EcoStar Original yleispuhdistusaine on täysin myrkytön, hapoton ja ympäristöystävällinen puhdistusaine, joka sopii kaikille koville ja vedenkestäville pinnoille.
ECOSTARILLA PUHDISTAT:
– maalatut ja lakatut pinnat
– muovipinnat, kuten muoviset puutarhakalusteet tai  muovimatot
– puupinnat, kuten saunanlauteet, puutarhakalusteet
– kaikki metallipinnat, kuten teräksiset huuvat, tiskipöydät, uunipellit, räystäät yms.
– uunit, liedet, hellat, grillit, parilat, takan- ja uuninluukut, autot, veneet, moottoripyörät
EcoStar* on riittoisa pesuainetiiviste, joka ei sisällä lainkaan vettä. Tämän vuoksi purkki EcoStaria vastaa monta kymmentä litraa nestemäistä pesuainetta.
EcoStar* on hellävarainen iholle, joten et tarvitse myöskään käsineitä työskennellessäsi tuotteen kanssa. Myrkyttömyytensä vuoksi Sinun ei tarvitse pelätä purkin joutumista lastesi ulottuville, sillä suuhunkaan joutuneena EcoStar* ei ole myrkyllinen.

UUTUUS! EcoStar Original Textilfix tekstiilien puhdistaja ja tahrojen poistaja on ympäristöystävällinen, kaksivaikutteinen puhdistusaine kaikille kodin tekstiileille; 1) Poistaa vaikeatkin tahrat ja 2) puhdistaa sekä pienet että isot pinnat. Se sisältää luonnonaineita, käsiteltyä häränsappea, kookos- ja kasvisöljyä, saippuahiutaleita ja hajustetta. Se on myrkytön, hapoton, fosfaatiton. EcoStar ei sisällä alkaleja, synteettisiä ainesosia, eikä valkaisuainetta.

ECOSTARILLA PUHDISTAT: -huonekalukankaat -luonnon- ja synteettiset kankaat -auto- ja venetekstiilit -verhot, vaatteet ,solmiot. Kaikille tekstiilipinnoille jotka kestävät vesipesua. Hinta sisältää ison ja riittoisan astian EcosStar Original puhdistusainetta sekä kaksi erilaista puhdistussientä. TILAA, KOKEILE JA YLLÄTY!!!

YLEISPUHDISTUSAINEEN KÄYTTÖ:
Kastele sieni vedellä ja pyyhkäise ainetta purkista ja vaahdota puristamalla sientä muutamalla puristuksella. Tämän jälkeen puhdistat tahran ja/tai pinnan kevyesti sienellä hieromalla ja lopuksi huuhtelet vedellä.
1. KOTONA:
EcoStar* soveltuu kaikille kodin koville vedenkestäville pinnoille. Sillä voit puhdistaa niin tiskipöydät, uunit, liedet kuin saunanlauteetkin. Myös jääkaapit, pakastimet ja keittiön kaapinovet puhdistuvat loistavasti ilman syövyttäviä tai hankaavia aineita.
Kalkkisaostumat on helppo poistaa tiskipöydistä, hanoista, lavuaareista, klinkkereistä, kaakeleista ja niiden saumoista sekä kylpyammeista. Kalkkisaostumien poistossa EcoStar* puhdistus- ja kiillotusaine vertaansa vailla oleva tuote ja sillä voit poistaa pahimmastakin päästä olevat kohteet, kuten wc-istuimet ja saunan lasiovet.
EcoStar* soveltuu myös puupinnoille, joten voit puhdistaa sillä myös saunanlauteet tai puiset puutarhakalusteet.
2. MÖKILLÄ:
Ota EcoStar* mukaan myös kesäpaikallesi, siellä et muita puhdistusaineita tarvitsekaan.
Voit puhdistaa saunanlauteet, grilliritilät, puutarhakalusteet, laiturit, veneet yms. ennen kaikkea myrkyttömästi ja luontoa kuormittamatta.
EcoStar* ei vaikuta haitallisesti kasvistoon, sillä tuote on täysin biologisesti hajoava.
3. VENEESSÄ:
EcoStar* on veneilijän ehdoton lisävaruste ja sillä puhdistat veneen täysin myrkyttömästi ja ympäristöystävällisesti.
EcoStar* soveltuu niin puu-, muovi-, lasikuitu-, kuin myös alumiiniveneisiin ja puhdistaminen on tosi helppoa ja vaivatonta. Lepuuttajienkin puhdistaminen käy myös varsin helposti, joten veneesi loistaa puhtauttaan myös laiturissa.
4. AUTOSSA:
EcoStarilla puhdistat auton niin sisältä kuin ulkoa.
Pikitahrat ja tuulilasiin iskeytyneet hyönteisetkin poistat vaivatta EcoStarilla ja vanteiden puhdistus käy käden käänteessä.
EcoStar* soveltuu loistavasti myös karavaanareille ja asuntoauton omistajille, sillä samalla aineella puhdistuvat myös wc-tilat, uunit ja hellat. Jopa asuntoauton katolle tarttunut kiusallinen siitepöly tai ikkunan tiivisteiden välistä tulleet valumat saat puhdistettua EcoStarilla ilman myrkyllisiä tai naarmuttavia aineita.
5. KIILLOTUKSESSA:
EcoStar* on kiillotusaineena todella tehokas ja monikäyttöinen, sillä se käy kaikille olemassa oleville metalleille niitä mitenkään vahingoittamatta. EcoStarilla kiillotat kullan, hopean, pronssin,  messingin, kuparin, alumiinin, kromin, tinan ja varsinkin teräksiset tiskipöydät.
Kiillottaessa EcoStarilla esim. hopeiset kynttilänjalat, jää esineeseen lisäksi suojaava kalvo, joka estää tehokkaasti uudelleen tummumista ja sormenjälkien tarttumista.

TEKSTIILIEN PUHDISTUSAINEEN KÄYTTÖ:

1) Tahranpoistoon; Kostuta tahra laimeaan suolaveteen, hiero siihen EcoStaria ja anna vaikuttaa 5-10 min. 2) Isojen pintojen puhdistaminen (matot, verhot jne…); Sekoita 2 rkl EcoStaria 2 dl:aan lämmintä vettä ja vispaa seos kovaksi vaahdoksi. Hiero vaahto puhdistettavaan pintaan sienellä. Vältä kostuttamasta kangasta liialla vedellä. Kuivaa lopuksi esim. pehmeällä froteekankaalla. Verhot: 2 rkl EcoStaria sekoitetaan 2 dl:aan lämmintä vettä ja lisätään yhdessä pesujauheen kanssa pesukoneeseen (30⁰C). Vaikeasti likaantuneet verhot voidaan liottaa 1-2 tuntia ennen pesua.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:EcoStar Original puhdistuskivet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: