TASKI Tapi Spot 1 C4n 500ml

26,91 € 21,70 €
Varastossa
SKU
101103727

Tahranpoistoaine öljy- ja rasvatahrojen poistoon tekstiilipinnoilta, areosoli. Tehokkaiden liuotinaineiden yhdistelmä Liuottimiin liukeneville tahroille esim. kynänjäljet, huulipuna, kengänkiillotte Aerosoli, kuivuu nopeasti Woolsafe-hyväksyntä, turvallinen myös aroille luonnonkuituisille

Käyttö: Imuroi tekstiilipinta. Sumuta tahraan noin 15 cm:n etäisyydeltä. Anna vaikuttaa hetken ja etene tahran reunoilta keskustaan päin. Imeytä irronnut lika nukkaamattomaan väriä päästämättömään siivouspyyhkeeseen (mielellään valkoinen siivouspyyhe). Toista tarvittaessa.
Poistaessasi tahroja, joiden alkuperää ei tunneta, aloita tahranpoisto Tapi Spotex 1:llä ja jatka sen jälkeen Tapi Spotex 2 -tahranpoistoaineella.
Tärkeää: Testaa aina ennen käyttöä materiaalin värinkesto ja sen yhteensopivuus tuotteen kanssa. Ei saa sumuttaa suoraan lateksipohjaiselle matolle tai verhoilukankaalle, jossa on vaahtokumipehmusteet. (Käytä ko. pinnoille tahranpoistoaine siivouspyyhkeeseen imeytettynä). Painepakkaus. Ei saa puhkaista eikä tyhjänäkään hävittää polttamalla. Ei saa sumuttaa avotuleen eikä hehkuvaan kohteeseen.
Tekniset tiedot
Ulkonäkö: väritön sumu
Suhteellinen tiheys (20 °C): 0,77

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Tapi Spot 1 C4n 500ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: