TASKI Tapi Extract C1b 5l

Asiakashinta 51,79 € 41,77 € Hinta 61,01 €
Varastossa
SKU
101100322
  • Osta 2 kappaletta hintaan 48,92 € 39,45 € kappale ja säästä 6%

Taski Tapi Extrac on tekstiilipintojen pesuaine painehuuhtelukoneisiin. Tuotteessa on käytetty ainutlaatuista O.N.T. -teknologiaa.
Ominaisuudet:
• Käyttöliuoksen pH neutraali
• Tehokas
• Turvallinen aroillekin tekstiilipinnoille
• Käyttöliuoksen pH neutraali
• Tuotteessa ainutlaatuinen O.N.T. -teknologia, joka poistaa epämiellyttäviä hajuja
• Matalavaahtoinen
Edut:
• Irrottaa tehokkaasti rasva-, öljy- sekä vesiliukoisen lian.
• Hellävarainen sekä mattojen että verhoilutekstiilien puhdistukseen
• Soveltuu myös vesiliukoisten tahrojen poistoon huuhtelumenetelmällä

Annostus: 0,5– litraa/10 litraa vettä; pesuaineliuoksen levitys sumuttamalla 2 dl/10 litraa vettä; suorapesumenetelmä ja vesiliukoisten tahrojen poisto
Käyttö:
Imuroi puhdistettava pinta ennen pesua ja poista tahrat.
Puhdistusaineliuoksen levitys sumuttamalla:
Annostele puhdistusaine vedellä täytettyyn painesumutinlaitteen vesisäiliöön.
Sumuta puhdistusaineliuos puhdistettavalle pinnalle. Käsittele samanaikaisesti korkeintaan 40-50m2 alue, anna vaikuttaa n.10 minuuttia. Älä päästä pintaa kuivumaan. Huuhtele painehuuhtelukoneella. Imuroi samanaikaisesti käsitelty alue kuivaksi. Käytä tarvittaessa Tapi Defoam -vaahdonestoainetta. Sulje lopuksi vedentulo ja imuroi pinta huolellisesti mahdollisimman kuivaksi. Harjaa maton nukka yhdensuuntaiseksi maton ollessa vielä kostea.
Suorapesumenetelmä:
Annostele pesuaine vedellä täytettyyn painehuuhtelukoneen puhdasvesisäiliöön. Pese pinta painehuuhtelukoneella. Imuroi samanaikaisesti käsitelty alue kuivaksi. Huuhtele painehuuhtelukoneella puhtaan veden kanssa ja imuroi samanaikaisesti käsitelty alue kuivaksi. Sulje lopuksi vedentulo ja imuroi pinta huolellisesti mahdollisimman kuivaksi. Harjaa maton nukka yhdensuuntaiseksi maton ollessa vielä kostea.
Vesiliukoisen tahran poistaminen painehuuhtelumenetelmällä:
Imuroi tekstiilipinta. Esikostuta alue ja poistettava tahra puhtaalla vedellä. Annostele puhdistusaineliuos tahraan ja sen ympärille, anna vaikuttaa hetken. Huuhtele painehuuhtelukoneella puhtaan veden kanssa ja imuroi samanaikaisesti käsitelty alue kuivaksi. Sulje lopuksi vedentulo ja imuroi pinta huolellisesti mahdollisimman
kuivaksi.
Tärkeää: Testaa aina ennen käyttöä materiaalin värinkesto ja sen yhteensopivuus tuotteen kanssa. Älä kalusta huonetta ennen kuin matto on täysin kuiva. Suojaa kalusteiden jalat muovilla tai alumiinifoliolla (estämään ruostuminen tai maalipinnan vaurioituminen). Painehuuhtelumenetelmä soveltuu ainoastaan sellaisille kokolattiamatoille, jotka on liimattu vettä kestävään aluslattiaan vedenkestävällä liimalla.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Tapi Extract C1b 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: