MAXIMA Athena Plus imevä höyrypuhdistin

Asiakashinta 3 372,80 € 2 720,00 € Hinta 3 968,00 €
Varastossa
SKU
ATE8PLUSBAR

Maksimaalista tehokkuutta. Maxima Athena on markkinoiden pienikokoisin ammattikäyttöön suunnattu imevä höyrypuhdistin 8,5 barin teholla. Maxima on jatkuvatäyttöinen, ja varusteltu myös lisävesisäiliöllä jolloin vaikena lian irroittaminen on todella nopeaa. Koneessa on täydellinen varustesarja kaikille pinnoille. Athena on ammmattilaisen valinta todella vaikean lian irroittamisessa. Elektraan verrattuna pidenpi imuletku ja leveämmät suuttimet tekevät Athenasta todellisen ammattilaitteen. Kaksi täyttö tapaa jatkuvatäyttö sekä perinteinen kertatäyttö mahdollistaa työskentelyn rajattomasti.
Miksi höyrypuhdistin:
Höyry toimii erittäin tehokkaana puhdistusmenetelmänä. Se poistaa tahrat jäämät, kuten purukumin, lian, rasvan ja homeet. Lisäksi epätoivotuista hajuista päästään eroon, kuten hiki tai virtsa.
Höyryn korkea lämpötila desinfioi pinnat. Se on oikea valinta esimerkiksi hoitolaitoksiin, uimahalleihin, ravintoloihin, leipomoihin, elintarvikkeiden käsittelypaikkoihin, kuntosaleihin, liikuntahalleihin, talleihin ja muihin eläinsuojiin.
Höyry sopii allergikoille, sillä kemikaaleja ei tarvita ja kuumuus tappaa pölypunkit.
Höyry tunkeutuu pieniin, kapeisiin ja ahtaisiin tiloihin sekä uriin esimerkiksi liukastumista estävissä lattioissa, saranoissa ja pyörätuoleissa.
Höyryn avulla voi puhdistaa yhtä hyvin tekstiilimattoja, huonekaluja, kaakeleita, laattoja, parkettilattioita, metallia, sementtiä ja autoja ulko- ja sisäpuolelta.
Höyry puhdistaa ympäristöystävällisesti, sillä kemikaaleja ei tarvita. Pelkkä vesijohtovesi riittää.

KATSO VIDEO

MAXIMA Athena Plus imevä höyrypuhdistin on tarkan tutkimustyön tulos, jonka ovat suorittaneet henkilöt, joille puhtausala ja innovatiivinen alan kehitys on tärkeää. Esittelemme uuden sukupolven uusimman monitoimilaitteen alallamme
Höyrypuhdistimella voit suorittaa 4 erilaista puhdistustoimenpidettä. Se imee, pesee, kuivaa ja desinfioi. MAXIMA Athena Plus on erilainen, tehokas, ja ekologinen kone, jossa ei tarvitse käyttää suodattimia tai pölypusseja – ainoastaan puhdasta vettä, joka huolehtii maximaalisesta hygieniasta.
Kiitokset koneen näppärälle koolle, sitä on helppo käsitellä ja käyttää miltei missä vain.
Suosittelemme käyttöohjeen lukemista huolellisesti ennen käyttöä, näin saat parhaimman hyödyn irti koneesta.

Tekniset tiedot
- Höyrypaine: 8 bar
- Painesäiliön tilavuus: 2,4 litraa
- Höyryletkun pituus: 3 metriä
- Säiliön täyttötapa: Jatkuvakäyttöinen täyttösäilön avulla (tai vaihtoehtona manuaalinen)
- Teho: 3000 W
- Valmiusaika: 6 min
- Power Jet -toiminto: kyllä
- Painekattilan materiaali: ruostumaton teräs
- Mitat (p x l x k): 37 x 30 x 50 cm

Vakiovarusteet
- Pitkä höyryletku n. 2 metriä ja käsikahva
- Kalustesuulake (kätevä läpinäkyvä yläpuoli)
- Lattiasuulake, johon valittavissa matto-, harja- ja kumikammat
- Leveä käsisuulake ikkunoille
- Kapea käsisuulake ikkuna- ja harjasuuttimella
- Monitoimiadapteri, johon liitettävissä mukana tulevat kohdeharjat (2 kpl), teräsharja (1 kpl) sekä messinkiharja (1 kpl), pistesuutin ja rakosuulake
- Imuputket 2 x 0,5m
- Suppilo
- Täyttöpullo

Write Your Own Review
Arvostele tuote:MAXIMA Athena Plus imevä höyrypuhdistin
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: