TASKI aquamat 20 painehuuhtelulaite

Asiakashinta 2 616,40 € 2 110,00 € Hinta 3 312,04 €
Varastossa
SKU
80034600

TASKI aquamat 20 on ammattikäyttöön suunniteltu painehuuhtelulaite.
Tärkeimmät ominaisuudet:
Erinomainen puhdistustulos
*Nopea ja tehokas tahranpoisto
*Helppo kuljettaa
*Hyvä valikoima lisävarusteita
*Erinomainen puhdistustulos
Painehuuhtelumenetelmällä saat puhdistettua kokolattiamattosi perusteellisesti. Pesemällä mattosi säännöllisesti niiden ulkonäkö pysyy edustavana ja elinikä kasvaa, kun mattoa kuluttava lika poistetaan.
Huom! Huonekalusuutin tilattava erikseen

TASKI aquamat 20 on kompakti painehuuhtelulaite, joka soveltuu pienten ja keskisuurten tilojen kokolattiamattojen peruspuhdistuksen ja tahrojen poistoon sekä kalusteiden pesuun. Koneen voimakkaan imutehon ja hyvin suunniteltujen suuttimien ansiosta pestyjen pintojen kuivumisaika on mahdollisimman lyhyt. Kokolattiamattojen ja tekstiilipintojen säännöllinen pesu pidentää niiden ikää ja parantaa sisäilman laatua. Suoritusteho kokolattiamaton pesussa noin 20 m²/h.

Edut: Käyttäjäystävällinen ja hiljainen. Huuhteluveden määrä on säädettävissä. Irrotettava likavesisäiliö tekee vesihuollon ja kunnossapidon helpoksi. Työntökahva ja suuret kuljetuspyörät helpottavat koneen siirtelyä. Pyörivän lattiasuuttimen avulla voidaan puhdistaa ahtaatkin paikat Käyttöohje: käyttöohjeet tulevat laitteen mukana. Painehuuhtelulaitteeseen on saatavissa erillinen huonekalusuutin, sumutinletku ja jatkoletku huuhteluun. Tekniset tiedot: Säiliötilavuus puhdas-/likavesi 22L/18L Vesimäärä: l/min 0,9-3 Ilmavirtaus: l/s 47 Alipaine: kPa 22 Teho: 1050W Paino: 25kg Mitat: 80x38x72cm (p x l x k) Verkkojohdon pituus: 15m Käyttöturvallisuus ja varastointi: TASKI aquamat 20 on CE merkitty. Kuljetus- ja varastointiohjeet löytyvät käyttöohjeista.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI aquamat 20 painehuuhtelulaite
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: