TASKI procarpet 45

Asiakashinta 6 572,00 € 5 300,00 € Hinta 8 134,40 €
Varastossa
SKU
7522027

TASKI procarpet 45 on uusi kokolattiamattojen ylläpito- ja perusteelliseen pesuun tarkoitettu kone. Pesumenetelmän valinnalla voidaan vaikuttaa puhdistuksen kokonaiskustannuksiin.

TASKI procarpet 45 koneessa on kaksi eri pesuohjelmaa, joka valitaan maton likaisuuden mukaan. Ylläpitopesussa käytetään erikoispuhdistusainetta, joka kapseloi lian.Pesun jälkeen
kokolattiamaton kuivuttua (noin 1 tunti) matto imuroidaan harjaavalla mattoimurilla. Imuroinnin jälkeen tila on valmis käyttöön.
Painehuuhtelumenetelmässä kokolattiamatto pestään ja ennen tilan käyttöönottoa maton on annettava kuivua noin 18 tuntia.
Kustannustehokkuus:
Säännöllisellä ylläpitopesulla saadaan maton ulkonäkö pidettyä hyvänä pidempään ja siten siirrettyä aikaa vievää peruspuhdistusta.
Yksinkertainen ja helppo käyttää:
Puhdistusmentelmä on helppo vaihtaa käyttökytkimestä. Lisäksi tulee vaihtaa menetelmän mukainen pesuharja ja puhdistusaine. Konetta käytetään vetämällä tai työntämällä.
Koneessa on säädettävä ajokahva, joka varmistaa oikean ergonomisen asennon molemmissa pesumentelmissä.
Pysäköintituki estää harjasten painumisen lattiaa vasten ja konetta voidaan säilyttää harjan ollessa koneessa paikallaan.

KATSO VIDEO

TASKI procarpet 45 koneella voidaan tehdä kokolattiamaton pesu maton likaisuuden mukaan. Sillä voidaan tehdä perusteellinen puhdistus painehuuhtelumenetelmällä tai ylläpitopesu, jolla lika kapseloidaan erikoisuhdistusaineen avulla, jonka jälkeen lika imuroidaan nopeasti kuivuvasta matosta harjaavalla mattoimurilla. Koneen työleveys on 45 cm ja puhdas- ja likavesisäiliöiden tilavuus on 45 litraa.
Luotettava, tehokas ja monipuolinen kone tekstiilipintojen puhdistukseen.
*Monikäyttöinen
*Kustannustehokas
*Yksinkertainen ja helppo käyttö
*CE hyväksytty

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI procarpet 45
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: