TASKI Swingo 250μicro

Asiakashinta 3 707,60 € 2 990,00 € Hinta 5 580,00 €
Varastossa
SKU
SH7524889

TASKI swingo 250μicro on läpimurto lattianpuhdistuksen huippuosaamisessa. Swingo 250μicro korvaa moppipyyhkimet ja mahdollistaa yhdistelmäkoneen suorituskyvyn moppipyyhkimen  kätevyydellä, helppoudella ja yksinkertaisuudella. Puhtaat, edustavat lattiat ovat nyt kaikkien saavutettavissa. Käyttöalueet: hotellit/majoitustilat, ravintolat ja kahvilat, hissit, toimistot, saniteettitilat, julkiset kulkuneuvot, myymälät jne.jne.
Ominaisuudet & Edut:
• nopea ja tehokas
• tyytyväisemmät asiakkaat - puhtaat, edustavat lattiat
• turvalliset lattiat - erinomainen kuivaustulos
• kustannustehokas ja monikäyttöinen - soveltuu erilaisiin kiinteistöihin ja kohteisiin
• ympäristömyötäinen - puhdistusaineena Twister-menetelmässä toimii vesijohtovesi. Pesuharjojen kanssa suosittelemme SURE-puhdistuskemikaalien käyttöä.
• ergonominen ja turvallinen käyttää
• kestävä, tehokas litium-akku- ja digitaalinen moottoritekniikka takaavat hyvän suorituskyvyn ja kustannustehokkuuden.Kone toimitetaan käyttövalmiina sisältäen pesuharjat (2kpl), akut (2kpl) ja latauslaitteen.

KATSO VIDEO 1             KATSO VIDEO 2

Tehokkaampia puhdistustuloksia
TASKI swingo 250μicro poistaa jopa viisi kertaa enemmän likaa kuin moppipyyhkimet. TASKI swingo 250μicrossa yhdistyvät moppaukseen verrattuna erinomaiset, lattiaan kohdistuva harja- ja laikkapaine sekä likaveden poistokyky yhdistettynä kätevään, kompaktiin kokoon.
Erinomainen harja- ja laikkapaine
Jopa 10-kertainen harja- ja laikkapaine moppipyyhkimiin verrattuna näkyy välittömästi parempana puhdistustuloksena. Kiinnittynyt lika ja tahrat poistuvat TASKI swingo 250μicron vahvan ja tehokkaan digitaalimoottori ansiosta nopeasti jopa yhdellä yliajolla. Testitulokset osoittavat, että Twister-laikkojen käyttö parantaa puhdistustuloksia entisestään ja jopa palauttaa laiminlyötyjen lattioiden edustavuuden.
Erinomainen kuivaustulos
Moppipyyhkimien liiallinen kosteus, jopa märkyys, saavat liat pinttymään ja lian kerrostumaan lattioihin entistä voimakkaammin. Lisäksi “märät lattiat” aiheuttavat liukastumisvaaraa. Tehokas digitaalinen imumoottori varmistaa lattioiden kuivan lopputuloksen. Swingo 250μicron kaareva imusuulake ohjaa likaveden imusuulakkeen keskelle, josta se imeytyy likavesisäiliöön tehokkaasti tehden lattioista puhtaita, kuivia ja turvallisia kulkea.
Kustannustehokas
Moppaus on raskas, työvoimavaltainen menetelmä. Työvoiman ollessa yli 80 % siivouksen kokonaiskustannuksista, swingo 250μicron avulla saavutettava ajansäästö ja tehokkuus vähentävät merkittävästi puhdistuksen kokonaiskustannuksia.
Vähemmän vettä ja kemikaaleja
Swingo 250μicro ei ole vain tehokas työväline - se on myös vastuullisempi ratkaisu. Työvoimakustannusten vähennys sekä optimaalinen Twister-laikkojen ja vesijohtoveden käyttö sekä pesuharjat yhdistettynä 100 % biohajoaviin SURE-tuotteisiin ovat parhaimmillaan tämän päivän ja tulevaisuuden kestävää kehitystä & vastuullisuutta.
Turvallinen ja ergonominen
Turvallinen lukitusasento, ergonomisen kevyt kahva ja varsi sekä kompakti kuljetusasento tekevät swingo 250μicrosta kätevän, ergonomisen ja turvallisen. Vetoalusta/harjayksikkö ja imusuulake voidaan laskea alas ergonomisesti jalan kanssa, ilman työntekijän kyyristelyä. Kahvi- ja lounastauon aikana kone voidaan laittaa turvallisesti, ilman valvontaa lukitusasentoon.
Kestävä ja tehokas akku-/moottoritekniikka
2 x 80 minuutin akkuvaraus ja vain yhden tunnin latausaika mahdollistavat lähes jatkuvan käytön. NX-Li-Ion -akkutekniikka tuottaa 2500 lataussykliä, ja yhdessä uusimpien huoltovapaiden digitaalimoottoreiden ansiosta swingo 250μicro on kestävä, pitkäikäinen ja kustannustehokas.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI Swingo 250μicro
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: