TASKI swingo XP BMS

24 118,00 € 19 450,00 €
Varastossa
SKU
7514505

Swingo XP on uuden sukupolven seisten ajettava yhdistelmäkone keskisuurten ja suurten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite ja ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD). Siinä on sensoriohjaus ja mikrorotaatioon perustuva harjojen pesutekniikka, joka pienentää huomattavasti energiankulutusta. Koneella saavutetaan erittäin hyvä pesu- ja imutulos. Käyttövalmis kone 6 V 180 Ah akuilla ja 450 mm vetoalustoilla varustettuna. PYYDÄ TARJOUS!

KATSO VIDEO!

TASKI swingo XP on uuden sukupolven seisten ajettava yhdistelmäkone keskisuurten- ja suurten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite ja ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD). CSD säästää vettä ja puhdistusainetta jopa 30–50 %. Se huomioi ajonopeuden ja vähentää tai lisää pesuliuoksen määrää nopeuden mukaan, jolloin suoritusteho paranee harvempien tyhjennysten ja täyttöjen ansiosta. Koneessa on sensoriohjaus sekä mikrorotaatioon perustuva harjojen pesutekniikka, joka pienentää huomattavasti energiankulutusta.

Seisten ajettavalla koneella työskentely on kevyttä ja nopeaa. Ketteryytensä sekä pienten ulkomittojensa ansiosta se soveltuu hyvin myös ahtaiden tilojen siivoukseen. XP on erittäin helppokäyttöinen, ja sillä saavutetaan hyvä pesu- ja imutulos. Teoreettinen suoritusteho on 4500 m2/h ja käytännön suoritusteho n. 2300 m2/h.

- Lisääntynyt tuottavuus
- Erinomainen pesutulos
- Ergonominen ja helppo käyttö
- Ympäristömyötäisyys

 

Värikoodatut kunnossapitokohteet lisäävät tehokkuutta ja vähentävät opastuksen tarvetta. Vähemmän osia ja huollettavien osien hyvä sijainti tekevät koneesta erittäin huoltoystävällisen. Koneeseen on saatavissa vetoalustat laikkoja varten tai pesuharjat.

 

 

Tekniset tiedot

- Ajonopeus 6 km / h
- Ajoaika / lataus n. 2,5 - 3,5 h
- Huoltovapaa akku 180 Ah (4 kpl)
- Työveleys 75 cm
- Imusuuttimen leveys 95 cm
- Harjat / vetoalustat 45 x 15 cm (2 kpl)
- Säilötilavuus (puhdasvesi / likavesi) 105 / 105 litraa
- Harjapaine 25-50 g / cm
- Harjojen pyörimisnopeus 550 rpm
- Paino käyttövalmiina 410 kg
- Mitat (p x l x k) 119 x 95 x 126 cm
- Nimellisteho 1200 W
- Melutaso 65 dB(A)

 

 

Koneeseen on myös mahdollisuus saada leasing-rahoitus, edellyttää luottopäätöksen.

Klikkaa tästä Tukirahoituksen sivuille.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:TASKI swingo XP BMS
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: