TASKI swingo 755 B Power BMS käyttövalmiina

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
7516826

Swingo 750 B Power on helppokäyttöinen pyörävetoinen yhdistelmäkone pienten ja keskisuurten tilojen pesuun. Koneessa on sisäänrakennettu (BMS) latauslaite ja se on erittäin ketterä ja huoltoystävällinen. Koneessa on ajonopeuden huomioiva pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD) sekä erittäin hyvä pesu- ja imutulos. Käyttövalmis kone 70 Ah akuilla ja 43 cm / 17" -vetoalustalla. PYYDÄ TARJOUS!

KATSO VIDEO!

TASKI swingo 755 B Power BMS on akkukäyttöinen yhdistelmäkone, joka pesee ja kuivaa lattian ajon aikana. Koneessa on pyöräveto eteen- ja taaksepäin ajoa varten. Se keventää ja nopeuttaa työskentelyä. Koneessa on sisäänrakennettu latauslaite ja huoltovapaat akut (BMS = Battery Maintenance System). Kone on ketterä ja erittäin helppokäyttöinen. Kone soveltuu kaikkien vettä sietävien lattioiden pesuun, ja suuren harja-/laikkapaineen ansiosta sillä voidaan puhdistaa vaikeastikin likaantuneet lattiat.

TASKI swingo 755 B Power -koneessa on patentoitu CSD-pesuliuoksen annostelujärjestelmä (Cleaning Solution Dosing). CSD säästää vettä ja puhdistusainetta jopa 30–50 %. CSD ottaa ajonopeuden huomioon ja vähentää tai lisää pesuliuoksen määrää sen mukaan. Näin suoritusteho paranee harvempien tyhjennysten ja täyttöjen ansiosta. Koneessa on myös energiaa säästävä ja melutasoa alentava Eco-ohjelma. Koneen käytännön suoritusteho on 850 m2/h. Se soveltuu parhaiten tiloihin joiden pinta-ala 450–1700 m2.

- Lyömätön puhdistustulos
- Parempi tehokkuus ja käsiteltävyys
- Loistava ergonomia
- Yksinkertainen käyttää ja helppo huoltaa

Värikoodatut kunnossapitokohteet lisäävät tehokkuutta ja vähentävät opastuksen tarvetta. Vähemmän osia ja huollettavien osien hyvä sijainti tekevät koneesta erittäin huoltoystävällisen. Koneeseen on saatavissa vetoalustat laikkoja varten tai erikovuisia harjoja. Harja-/vetoalusta voidaan kiinnittää ”ajamalla”.

 

Tekniset tiedot:

- Ajonopeus 5 km/h
- Huoltovapaa akku 50 / 70 Ah (2 kpl)
- Ajoaika n. 1,5 / 2 h (50 / 70 Ah akuilla)
- Työleveys 43 cm
- Laikka 1 x 17"
- Imusuuttimen leveys 69 cm
- Säiliötilavuus (puhdasvesi / likavesi) 40 / 40 litraa
- Harjapaine 31 g / cm2
- Melutaso 58 dB(A)
- Nimellisteho 900 W
- Paino käyttövalmiina 160 kg
- Mitat (p x l x k) 116 x 47,5 x 119,5 cm
- Kääntösäde 1,12 m
- Harjapaino 43 kg

 

 

Koneeseen on myös mahdollisuus saada leasing-rahoitus, edellyttää luottopäätöksen.

Klikkaa tästä Tukirahoituksen sivuille.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI swingo 755 B Power BMS käyttövalmiina
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: