TASKI swingo 855 B Power BMS, käyttövalmiina

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
7517742

Tärkeimmät ominaisuudet
* Ketteryys ja tehokkuus
* Loistava pesu- ja imutulos
* Kestävyys ja luotettavuus
* Yksinkertainen ja helposti huollettava
Tehokkuuden ja ketteryyden täydellinen yhdistelmä
Swingo 855 B -koneen käsittely on erittäin helppoa ja se liikkuu ketterästi ahtaissakin tiloissa. Koneen kaksoisakseli varmistaa ketteryyden ja kone kääntyy ympäri lähes paikallaan. Tehokkuutta lisäävät koneen suuri työleveys ja 40 litran vesisäiliö. Koneessa on lisäksi TASKI IntelliFlow pesuliuoksen annostelujärjestelmä (CSD),
joka pienentää pesuliuoksen kulutusta ja harventaa aikaa vieviä säiliöiden tyhjennyksiä ja täyttöjä.
Lyömätön pesu- ja kuivaustulos
Patentoitu harjamekanismi antaa tasaisen harjapaineen koko harjan työleveydellä ja lisää näin koneen pesutehoa. Uusi patentoitu V-muotoinen imusuulake tekee loistavan imutuloksen kaikilla lattioilla. Imusuulaketta ei myöskään tarvitse säätää missään olosuhteissa.
Luotettavuus ja kestävyys
Koneen valmistuksessa käytetyt high-tech-materiaalit ja korkealuokkaiset komponentit varmistavat koneen pitkän käyttöiän ja
alentavat koneen huolto ja korjauskustannuksia.
Yksinkertaisuus ja helppo huollettavuus

Päivittäistä kunnossapitoa vaativat osat ovat keltaisia ja voidaan irrottaa ilman työkaluja. Koneen hallintalaitteet ovat käyttäjän käsien
lähellä ja ohjastaulun kytkimet on merkitty selkein symbolein. Koneen opastus helpottuu ja käyttäjä voi omaksua nopeasti koneen oikean käytön.

PYYDÄ TARJOUS!!!

Tekniset tiedot:
Kuvaus
Teoreettinen suorituskyky 2250 m2/h
Mitat (p x l x k) 122x53x119,5 cm
Työleveys 50 cm
Kääntösäde 1,25 m
Imusuulakkeen leveys 69 cm Harja/vetoalusta 1 x 50 cm
Puhdasvesisäiliön tilavuus 40 l
Harjapaine 33 gr/cm2
Likavesisäiliön tilavuus 40 l
Latauslaitteen johdon pituus 3 m
Nimellisteho 900 W
Melutaso 58 dB(A)
Akkujen kapasiteetti 50-76 Ah/C5 Sähköinen suojausluokka I
Ajoaika n. (akuista riippuen) 1,5 – 2 h Hyväksynnät CE / CB
Paino käyttövalmiina 160 kg
Ominaisuuksien kuvaus
BMS (Battery Management System): Sisäänrakennettu latauslaite ja suljetut huoltovapaat akut. Järjestelmä estää akkujen syväpurkauksen ja valvoo automaattisesti akkujen latausta. Akkujen lataus on helppoa ja niiden elinikä kasvaa.
Power: Pyörävetoisessa mallissa on portaaton nopeudensäätö, eteenpäin maks. 4,5 km/h ja taaksepäin maks. 3 km/h. Pyöräveto parantaa ergonomiaa ja lisää tehokkuutta harjavetoiseen koneeseen verrattuna.
IntelliFlow (Cleaning Solution Dosing): Patentoitu pesuliuoksen annostelujärjestelmä antaa valitun määrän pesuliuosta lattianeliömetriä kohti ajonopeudesta riippumatta. Pesunopeuden hidastuessa myös pesuliuoksen määrä vähenee. Näin estetään lammikoiden syntyminen hitaissa käännöksissä ja harvennetaan täyttöjen ja tyhjennysten määrää. CSD takaa jopa 30–50 %:n säästöt veden ja puhdistusaineen kulutuksessa ja lisää tuottavuutta erityisesti kalustetuissa tiloissa.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI swingo 855 B Power BMS, käyttövalmiina
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: