TASKI AERO –pölynimurit

Asiakashinta 215,20 € 173,55 € Hinta 285,20 €
Varastossa
SKU
7524247TT

SHHHHHHH! Älä turhaan huuda yli uuden hiljaisen TASKI AERO -pölynimurin!
Ylpeänä esittelemme teille TASKI-perheen uudet jäsenet: TASKI AERO –pölynimurit.
TASKI AERO on suunniteltu vastaamaan uusia pölynimurien standardeja, jotka astuivat voimaan syyskuussa 2017.
TASKI AERO korvaa TASKI Vento-pölynimurit.
TASKI AERO –pölynimurit toimivat hiiren hiljaa patentoidun ”kuiskausteknolgian” avulla. Kätevän muotoilun ansioista imurien osat, kuten letkut, sähköjohdot ja filtterit on helppo ja nopea vaihtaa vain muutamassa sekunnissa ilman lisätyökaluja.
TASKI AERO –pölynimurit ovat erittäin tehokkaita ja ne käyttävät 585 watin huipputekniikkaa, joka tuottaa saman puhdistustehon kuin yli 900 watin pölynimurit. Teho on saavutettu nerokkaan ilmanvirtausjärjestelmän avulla. Lisäksi TASKI AERO PLUS –malleissa on ECO-toiminto, joka vähentää energiankulutusta 295 wattiin. TASKI AERO -pölynimurit säästävät merkittävästi energiaa ja vähentävät hiilidioksidipäästöjä puhdistustehoa vähentämättä.
Patentoidun ja innovatiivisen TASKI-kuiskausteknologian takia TASKI AERO on erittäin hiljainen. Hiljaisen äänen takia se voi työskennellä mihin vuorokauden aikaan tahansa. AERO PLUS –mallien ECO-toiminnon avulla melutasoa voidaan alentaan minimiin 50db(A), joka asettaa ammattisiivoukseen täysin uudenlaisen standardin.
TASKI AERO –ammattikäyttöön suunnitellut pölynimurit toimivat missä tahansa ympäristössä. Imureiden laatu perustuu laajaan asiakkaiden ja prosessien arviointiin tavoitteena paras mahdollinen tehokkuus sekä puhdistuslaatu. TASKI AERO PLUS:n ergonominen muotoilu jalkakytkimellä, kahdella parkkiasennolla, integroidulla johdon kelauksella ja korkealaatuisilla lisävarusteilla on vertaansa vailla.
Imurit toimitetaan käyttövalmiina sisältäen pölypussin, poistoilmasuodattimen, moottorisuodattimen, letkun ja muut varusteet. Mallissa 15 on lisäksi mukana rakosuutin ja kalustesuutin harjaksilla. Takuu 1 vuosi.  KATSO VIDEO1   KATSO VIDEO 2

Uudet supertehokkaat ja erittäin hiljaiset pölynimurit made by TASKI.
TASKI AERO 8/15 on supertehokkaalla moottorilla varustettu uutta teknologiaa käyttävä pölynimuri. TASKI AERO –pölynimurit toimivat hiiren hiljaa patentoidun ”kuiskausteknolgian” avulla. Kätevän muotoilun ansioista imurien osat, kuten letkut ja filtterit on helppo ja nopea vaihtaa vain muutamassa sekunnissa ilman lisätyökaluja.
TASKI AERO 8 ja 15 -pölynimuri on:
• kompakti ja hyvin suunniteltu
• tehokas, kestävän kehityksen mukainen valinta
• erittäin hiljainen, varustettu patentoidulla TASKI-kuiskausteknologialla
• suunniteltu ja testattu parhaimpien käytäntöjen mukaan
TASKI AERO 8/15 PLUS -pölynimuri on:
• kehittynyt ja ainutlaatuiset ominaisuudet omaava pölynimuri
• tehokas, kestävän kehityksen mukainen valinta ECO-toiminnolla
• erittäin hiljainen, varustettu patentoidulla TASKI-kuiskausteknologialla
• suunniteltu ja testattu parhaimpien käytäntöjen mukaan

VALITSE OMA MALLISI! TASKI AERO 8 ja 8 Plus sekä Aero 15 nyt kampanjahintaan!

Write Your Own Review
Arvostele tuote:TASKI AERO –pölynimurit
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: