PowAir hajunpoistosprayt

3,40 € 2,74 €
Varastossa
SKU
PS/AC/250/M

PowAir Spray hajunpoistaja sisältää voimakkaan sekoituksen luonnollisia eteerisiä öljyjä ja poistaa turvallisesti ja laaja-alaisesti hajuja etenkin ilmasta. Spray ei sisällä myrkyllisiä ainesosia ja se on turvallinen käyttää lemmikkien ja lasten lähettyvillä. Täydellinen tuote poistamaan hajuja kotoa, toimistosta, autosta, autotallista, pukuhuoneesta tai mistä vain missä saatatte nyt käyttää perinteistä ilmanraikastinta.

PowAir Penetrator on voimakas pintaspray, joka yhdistää luonnollisia mikrobisia entsyymejä ja eteerisiä öljyjä poistaakseen turvallisesti orgaanisia hajuja materiaaleista kuten kankaista, tekstiileistä, verhoiluista, matoista, puusta tai betonista. Penetrator poistaa pysyvästi orgaanisia hajuja kuten virtsan, hien, kehon hajut, oksennuksen, ulosteen, veren, rasvan, homeen tai savun hajut mitkä ovat tarttuneet huokoiseen materiaaliin. Kaksitehoinen hajunpoistaja, jonka teho on vertaansa vailla!

PowAirin voimakkaat hajunpoisto-ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Ongelmasta riippumatta se hoitaa työnsä luonnonmukaisin keinoin. Tuote on ihanteellinen esimerkiksi lemmikkien hajuihin, koteihin, vuodevaatteille, matoille, autojen verhoiluihin, kylpyhuone- ja WC-tiloihin, urheiluvarusteille, roskien hajuille, vuokra-asuntoihin, pubeihin ja baareihin, savun hajulle sekä keittiön hajuille.

Toisin kuin ilmanraikastimet, jotka vain peittävät hajun, PowAir aidosti poistaa hajun. Oma sekoituksemme luonnollisia, korkealaatuisia kasviperäisiä eteerisiä öljyjä neutraloi hajut molekyylitasolla. tuotteet eivät sisälllä myrkyllisiä tai kovia kemikaaleja: Voit käyttää PowAiria poistamaan kaikki pahat hajut ja nauttia elämästä.

Meiltä myös muut PowAir-tuotteet. Kysy!

Write Your Own Review
Arvostele tuote:PowAir hajunpoistosprayt
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: