PowAir hajunpoistajat

15,90 € 12,82 €
Varastossa
SKU
GPB/AC/170

PowAir Block 170g hajunpoistaja on voimakas ja edullinen tapa poistaa jatkuvia hajuja pienistä tiloista kuten laatikostoista, pukuhuoneen kaapeista, kissanhiekka-astian lähettyviltä, urheilukasseista, autoista, autotalleista ja veneistä. Voit käyttää eteerisiin öljyihin perustuvaa tuotettamme poistamaan turvallisesti moninaisia hajuja aina homeesta ja virtsasta muihin eritteen hajuihin.

PowAir Geeli 400g hajunpoistaja on turvallinen ja luonnollinen ratkaisu jatkuviin ikäviin hajuhaittoihin. Tuote ei ainoastaan peitä pahaa hajua, vaan PowAir Geeli poistaa pahat hajut hajua imevillä molekyyleillä. PowAir Geeli on kaikkein monikäyttöisin ja suosituin tuotteemme! Voit hallita kuinka paljon tuotetta vapautuu ilmaan, antaen tuotteelle joustavan käyttötavan ja hinta - teho laatusuhteen.

PowAirin voimakkaat hajunpoisto-ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen lähes kaikkiin käyttötarkoituksiin. Ongelmasta riippumatta se hoitaa työnsä luonnonmukaisin keinoin. Tuote on ihanteellinen esimerkiksi lemmikkien hajuihin, koteihin, vuodevaatteille, matoille, autojen verhoiluihin, kylpyhuone- ja WC-tiloihin, urheiluvarusteille, roskien hajuille, vuokra-asuntoihin, pubeihin ja baareihin, savun hajulle sekä keittiön hajuille.

Toisin kuin ilmanraikastimet, jotka vain peittävät hajun, PowAir aidosti poistaa hajun. Oma sekoituksemme luonnollisia, korkealaatuisia kasviperäisiä eteerisiä öljyjä neutraloi hajut molekyylitasolla. tuotteet eivät sisälllä myrkyllisiä tai kovia kemikaaleja: Voit käyttää PowAiria poistamaan kaikki pahat hajut ja nauttia elämästä.

Meiltä myös muut PowAir-tuotteet. Kysy!

Write Your Own Review
Arvostele tuote:PowAir hajunpoistajat
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: