Yocoair-suihke 200 ml

Asiakashinta 13,40 € 10,81 € Hinta 16,70 €
Varastossa
SKU
1845202
  • Osta 5 kappaletta hintaan 12,80 € 10,32 € kappale ja säästä 5%

Yocoair hajuton on tuoksuton, se ei saastuta ympäristöä hajusteilla. Sopiva tuote hajuallergikoille. Valtion teknillisen tutkimuskeskuksen tutkima tuote tutkimusno. KEM6 18277) Yocoair-suihke (välitön vaikutus) Suihkepullo ei sisällä ilmakehää vahingoittavia ponnekaasuja. Yocoair-suihke suihkutetaan suoraan haisevaan tilaan. Suihke poistaa välittömästi hajut tupakasta, oksennuksesta, ulosteesta, jätteistä, dieselöljystä, bensiinistä, maalista sekä väliaikaiset hajut potilashuoneista. Jäätymispiste on -4 C°, pH n. 8

YOCOAIR on kotimainen erikoistuote, joka on mittavalla ja monivuotisella kehitystyöllä aikaansaatu tehokas ilmanraikastaja ja hajunpoistaja mm. sairaalaympäristöön. Toimii tehokkaasti esim. WC- ja tupakkahuonetiloissa. Myös tekstiilipinnoille.
Suihke valmistetaan puhtaista luonnonmineraaleista ja toimii siten, että se yksinkertaisesti neutralisoi hajumolekyylit ja tuhoaa siten hajut sekä hajunlähteet ja jättäen jälkeensä raikkaan sisäilman. Suihkeessa ei ole hajusteita, ponnekaasuja tai muita haitallisia aineita.
Tuotteen valmistusvaiheessa on otettu huomioon myös allergikot ja astmaatikot, joten hajuton tuote on myös heille turvallinen päivittäisessä käytössä.
YOCOAIRia on valmistettu Suomessa vuodesta 1987 ja kuluneiden vuosien aikana tuote on kehitetty todella monipuoliseksi ja tehokkaaksi ilmanraikastajaksi. (pH-arvo 8).
Suihkepullon valmistuksessa on huomioitu helppokäyttöisyys ja hygieenisyys. Suihkeen riittävyyden ansiosta pullo on pienikokoinen ja sopii hyvin käyttäjän käteen sekä tarvittaessa jopa taskuun.
YOCOAIR on tänä päivänä ylivoimaisesti käytetyin ilmanraikastaja ja hajunpoistaja suomalaisissa sairaaloissa, terveyskeskuksissa ja laitoksissa.
Tuote on Suomen Valtion Teknillisen Tutkimuskeskuksen tutkima tuote; tutkimusnumero KEM6 18277.
Yocoair on myös rekisteröity kansainvälinen tavaramerkki ja EU-tavaramerkki nro 005691753.
Suihkepullon tilavuus on 200 ml. 
Käyttöohje:
Ravista pulloa huolellisesti. Pidä sitä pystyasennossa ja suihkuta suoraan haisevaan tilaan kunnes epämiellyttävä haju on hävinnyt.
Perusaineosa YOCOAIRissa on natriumkarbonaatti, johon on yhdistetty muita kemiallisia aineita kuten rautapitoista sulfaattia ja alunaa, patentoitua valmistustapaa käyttämällä.
Hajusteettoman YOCOAIRIN lisäksi tuotetta on nyt myös saatavilla miedosti passionin tai omenan tuoksuisena!

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Yocoair-suihke 200 ml
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: