AiRX17 hajunpoistotabletti

Asiakashinta 17,91 € 14,44 € Hinta 22,51 €
Varastossa
SKU
11116X17

RX17 HAJUNPOISTAJA RX 17 hajun eliminoija todella poistaa pahat hajut ja raikastaa ilman, ja toimii viikkoja. Se ei ole hajustin mikä peittää pahan hajun taakseen toisella vahvalla hajulla. Ne sisältävät AIRICIDEa (hajun "tappaja" kaikissa AirX tuotteissa), poistaen pahat hajut liittäen hajumolekyyleihin oman hajua poistavan atomiryppään muokaten molekyylien muotoa ja hajua. Airicide on kapseloitu miljooniin mikroskooppisiin soluihin jotka vapauttavat Airiciden tasaisesti ilmaan. Kapselit eivät tahraa kuten nesteet, eivätkä kuivu tai kovetu kuten hajua poistavat geelit, jolloin ne säilyvät tasaisen tehokkaina kokoelin aikansa. Tuotteen käyttöikää voit säädellä kannella. Tämän helpompaa hajunpoistoa ei olekaan.

AIRX66 Bioentsyyminen hajunsyöjä 500ml.
Poistaaksesi pahat hajut pisuaarien ympäriltä jne.
1. Laimenna AirX 66 2dl – 5dl 4 litraan vettä ja pese likainen alue.
2. Pesun jälkeen, kun alue on märkä, sumuta laimentamatonta AirX 66. Jatka käsittelyä päivittäin kunnes alue on täysin hajuton. Sen jälkeen käytä viikoittain tai kuukausittain, käyttöasteesta riippuen.
Poistaaksesi hajut pisuaari kaivoista:
Aluksi, jos pisuaari ei ole ollut käytössä hetkeen, kaada 5dl–10dl kaivoon. Ylläpitoon lisää 1dl kahdesti viikossa. Älä huuhtele.
Poistaaksesi hajut matoista ja kalusteista:
1. Laimenna AirX 66 2dl neljään litraan vettä.
2. Kokeile kangaspinnoille värien pysyvyydeksi.
3. Pese likaantunut alue liuoksella.
4. Pesun jälkeen sumuta laimentamatonta AirX 66.
5. Huuhtele vedellä. Vesi-imurin käyttö suositeltavaa.

KÄYTTÖKOHTEET: Poistaa pahan hajun bakteeri kasvustoista, hapettumisesta, kemikaaleista, maaleista, liuottimista, tulesta, savusta, oksennuksesta, ulosteista, jne. Toimii sairaaloissa, hoitokodeissa, hotelleissa, motelleissa, kouluissa, klubeilla, ravintoloissa, toimistoissa, laboratorioissa, kenneleissä, lentokoneissa, autoissa, kodeissa, jne. HYÖDYT: Moderni vaihtoehto: Raikastin pulloille: Toisin kuin raikastimet, RX17 ei sisällä liuottimia mitkä ovat myrkyllisiä nieltäessä ja haitallisia pinnoille läikkyessä. Geelit toimivat ilmankosteuden mukaan ja niiden pinta kovettuu jolloin niiden teho laimenee nopeasti. Aerosolit. RX17 mikrosolut toimivat jatkuvasti ilman napin painalluksia tai käyttöhäiriöitä. AITOA AIRICIDEA. Ei ponnekaasua, ei säiliötä, ei jatkeaineita, vain 100% Airicidea, hajun poistajaa, minkä teho perustuu tieteellisesti hyväksyttyyn konseptiin muuttaen hajumolekyylien kokoa ja muotoa ilmassa, hajureseptorien aistiessa enää hajun vain miellyttävänä, mitä se ei olisi ollut alkuaan. MUOTO - aerodynaamisesti muotoiltu, tarjoamaan maksimaalisen solupinnan tehokkaalle AIRICIDEN virtaukselle poistamaan hajuja. Se on aseotrooppinen – Kapillaari toiminnossa miljoonat mikroskooppisen kokoiset solut RX17:ssa vapauttavat AIRICIDEn hajun poistajaa tasaisesti – 24 tuntia päivässä, päivästä toiseen. TARRAUTUVA- Kaksipuolinen teippi mahdollistaa RX17 kiinnityksen lavuaarien alle, kaappeihin, wc-istuimen alle ja muihin piilopaikkoihin. UUDELLEEN SULJETTAVA – Toisin kuin kilpailevat tuotteet RX17 on uudelleen suljettava mikä mahdollistaa RX 17 käyttämisen silloin kuin se on tarpeen ja se pidentää huomattavasti kapselin käyttöikää. HInta/kpl.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:AiRX17 hajunpoistotabletti
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: