Cif Pro Formula Desinfioivat biologisesti hajoavat puhdistuspyyhkeet 100kpl

Asiakashinta 4,20 € 3,39 € Hinta 8,18 €
Varastossa
SKU
101106274

Käyttövalmiit Cif Professional -yleispuhdistuspyyhkeet soveltuvat useimpien pintojen tehokkaaseen ja hygieeniseen puhdistukseen. Pyyhkeet ovat kätevä ja nopea ratkaisu ylläpitämään puhtautta ottamatta liikaa aikaa kiireisestä aikataulustasi. Sopii kaikille vettä sietäville koville pinnoille kuten lavuaarit, liedet, pesuhuoneet, wc, roskakorit, pöydät ja tuolit. Cif Pro Formula Yleispuhdistuspyyhe on rakenteeltaan kennomainen, pehmeä ja likaa irrottava. Pyyhe irrottaa ja nostaa likaa nopeasti, jättäen samalla raikkaan tuoksun. Yhden pyyhkeen koko 200 mm x 168 mm.
Cif Professional -yleispuhdistuspyyhkeet soveltuvat useimpien pintojen tehokkaaseen ja hygieeniseen puhdistukseen.
*Hygieeninen ja kertakäyttöinen
*Riittoisa uudelleensuljettava pakkaus ammattikäyttöön, 100kpl/pakkaus
*Kennomainen, likaa irrottava joustava pinta
*Helppo ja kätevä "clean on the go"
*Raikas tuoksu

TULOSSA UUTUUS!
Käyttövalmiit Cif Pro Formula biohajoavat puhdistuspyyhkeet ovat nopea ratkaisu tehokkaaseen puhdistukseen ja desinfiointiin. Sopii kaikille vettä sietäville koville pinnoille poistaen näkyvän ja näkymättömän lian, kuten valokytkimet, kaukosäätimet, ovenkahvat ja jäteastiat. Sopii myös kaikille muille kovalle pinnoille, kuten lavuaarit, liedet, jääkaapit, pesuhuoneet, wc, pöydät ja tuolit. Kennomainen ja pehmeä pyyhe irroittaa ja nostaa likaa nopeasti, jättäen samalla raikkaan tuoksun. 100 %sti biohajoavat pyyhkeet on helppo ja nopea hävittää käytön jälkeen.
*Tappaa 99,9 % bakteereista ja vaipallisista viruksista
*100 % biohajoava
*Hygieeninen ja kertakäyttöinen
*Riittoisa uudelleensuljettava pakkaus ammattikäyttöön
*Helppo ja kätevä "clean on the go"
*Raikas tuoksu

Käyttöohje:
1. Riko sinetti ja avaa tarra puoliväliin
2. Pyyhi pinnat lian ja bakteerien poistamiseksi. Ei tarvitse huuhdella
3. Sulje pakkaus huolellisesti käytön jälkeen etteivät pyyhkeet pääse kuivumaan
Desinfiointi: pyyhi pinta tasaisesti ja anna vaikuttaa 5 minuuttia. Älä pyyhi kuivaksi. Huuhtelua tarvitaan vain elintarvikkeiden kanssa kosketuksissa olevilla pinnoilla. Tuhoaa bakteerit, kuten Salmonella, E. coli ja Listeria, sekä vaipalliset virukset.
Unilever ja Diversey ovat yhdessä luoneet Pro Formula -tuotteet, täydellisen valikoiman ammattilaisille suunniteltuja puhdistusaineita yhdistettynä luotettaviin Unilever- merkkituotteisiin. Ammattimaisten tuotteiden lisäksi Pro Formula tarjoaa puhdistus- ja HACCP - oppaita, jotka auttavat sinua täyttämään hygieniavaatimukset.

KATSO VIDEO

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Cif Pro Formula Desinfioivat biologisesti hajoavat puhdistuspyyhkeet 100kpl
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: