Suma Alcohol Spray D4.12

Asiakashinta 8,56 € 6,90 € Hinta 13,90 €
Varastossa
SKU
100875598

Suma Alcohol Spray D4.12 on etanolipohjainen käyttövalmis sumute ruoanvalmistustilojen kaikkien pintojen desinfiointiin. (Korvaa tuotteen Divodes FG VT29 750ml).
Ominaisuudet:
Suma Alcohol Spray D4.12 on nopeavaikutteinen sumute keittiön pintojen ja ruoanvalmistustilojen väli- ja loppudesinfiointiin. Suma Alcohol Spray D4.12 soveltuu käytettäväksi alkoholia sietävien pintojen kuten leikkuulautojen, ruokailuvälineiden, lämpömittareiden, pöytien, laitteiden ja muiden elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvien pintojen desinfiointiin. Se soveltuu erinomaisesti myös myymälöiden tarjoilulasikoiden ja laitteiden desinfiointiin.
Suma Alcohol Spray D4.12 on etanolipohjainen alkoholiseos, joka on kehitetty optimaaliseen biosidiseen vaikutukseen. Se on laajavaikutteinen ja tehoaa useimpiin mikro-organismeihin.
Edut:
• Käyttövalmis
• Laajavaikutteinen
• Vaahtoamaton
• Soveltuu käytettäväksi kosteuden aroilla pinnoilla
• Haihtuu nopeasti jättämättä jäämiä

Käyttöohje:
Suma Alcohol Spray D4.12 sumutetaan käsiteltäville pinnoille laimentamattomana ja annetaan kuivua. Huuhtelua ei tarvita ellei sitä ole erikseen asiakkaan omissa ohjeissa vaadittu. Huom. Tuotetta ei tule sumuttaa suojaamattoman sähkölaitteen lähellä. Vältettävä aerosolin muodostumista. Tuotetta ei saa sumuttaa kuumille pinnoille eikä tulenlähteisiin.Tekniset tiedot:
Ulkonäkö: kirkas, väritön neste
Ominaispaino (20°C) 0,85
pH-arvo, laimentamaton liuos 7,0

Yhteensopivuus:
Suma Alcohol Spray D4.12 sopii ohjeen mukaan käytettynä useimmille suurkeittiössä tavattaville materiaaleille. Vältettävä kuitenkin tuotteen sumuttamista polykarbonaatti- ja muille muovipinnoille, jotka voivat saada jännitehalkeamia. Ennen pitkäaikaista käyttöä on epävarmoissa tapauksissa syytä varmistua materiaalien yhteensopivuudesta.
Mikrobiologiset tiedot:
Suma Alcohol Spray D4.12 on läpäissyt EN1270 ja EN1650 testit: vaikutusaika 15 s, puhdas pinta.
Suma Alcohol Spray D4.12 on läpäissyt EN14476 virustestit (Polio, Adeno, Norovirus): vaikutusaika 60 s.
Kaikki EN-testit saatavilla pyynnöstä.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Suma Alcohol Spray D4.12
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: