PRO Clean pintahygieniatesti 25kpl

Asiakashinta 143,84 € 116,00 € Hinta 179,80 €
Varastossa
SKU
91264311

PRO-Clean™-pintahygieniatestin käyttö joko ennen töiden alkua tai heti puhdistuksen jälkeen on vaivatonta ja nopeaa. Helposti tulkittavan testituloksen avulla varmistetaan, että ruuan valmistuksen ja käsittelyn aikana elintarvikkeiden kanssa kosketuksiin joutuvat pinnat ja laitteet ovat puhtaita ja käytettävissä.
PRO-Clean™-pintahygieniatestiä käytetään havaitsemaan liian suuret likapitoisuudet hygienian kannalta kriittisillä elintarvikepinnoilla (leikkelekoneet, työtasot,
leikkuulaudat tms.) sekä ruuankäsittely- ja valmistuspisteiden muissa kriittisissä puhdistuskohteissa. Testi-tulos saadaan alle 10 minuutissa. Useimmiten värimuutos tapahtuu kuitenkin jo alle 60 sekunnissa. Välittömästi käytettävissä oleva, pinnan puhtaustason paljastava testitulos mahdollistaa tarvittaessa puhdistustuloksen kohentamisen viipymättä. Kriittisten kohteiden likaantumisen helpompi havaitseminen vähentää elintarvikkeiden saastumisvaaraa. Soveltuu kohteisiin, joissa käsitellään proteiinipitoisia tuotteita; esim. suurkeittiöt, ravintolat, uimahallit, sosiaalitilat, siivousliikkeet, elintarvikeliikkeiden liha- ja kala-tiskit.
25kpl/pss.

Käyttöala
PRO-Clean™-pintahygieniatesti on kehitetty pinnoilla olevan valkuaisainelian havaitsemiseen. Testi tunnistaa ruuantähteet valkuaisainejääminä. Sen avulla voidaan nopeasti todeta, jos pinnoille on riittämättömän puhdistuksen ja desinfioinnin jälkeen jäänyt valkuaislikaa. Valkuaisaine toimii mikrobien kasvualustana, ja siksi on tärkeää, että pinnoille ei puhdistettaessa jää valkuais-likaa. Testi ei havaitse mikrobijäämiä.

PRO-Clean™-pintahygieniatesti on helppo liittää jo olemassa oleviin puhdistusrutiineihin ja omavalvontaan. Se on oivallinen apu koulutustilanteissa, paljastamaan poikkeamat siivousrutiineissa ja annettaessa palautetta puhdistustyön tuloksesta. Testistä ei jää pinnoille kemikaaleja, jotka saattaisivat joutua kosketuksiin elintarvikkeiden kanssa.

Näytteenotto:
1. Näytteenottopuikko on esikostutettu. Ravista putkea kevyesti ennen putken avaamista, jotta puikon pää kostuu tasaisesti. Avaa putki ja ota näytteenottopuikko esiin.
2. Sivele kevyesti sivuttaisilla liikkeillä näytteenottopuikkoa pyöritellen n. 10x10 cm suuruista alaa.
3. Aseta näytteenottopuikko takaisin putkeen. Sulje putki, taivuta näytteenottoputken päässä olevan säiliön kaula poikki ja purista säiliötä sormien välissä pari kertaa, jotta reagenssiliuos vapautuu ja valuu putkeen.
4. Ravistele putkea kevyesti 5 sekunnin ajan, jotta näyte sekoittuu hyvin reagenssin kanssa.
5. Odota 10 minuuttia näytteenottoputkessa olevan nesteen ja näytteenottopuikon pään värin muuttumista vihreästä violettiin. Useimmiten värjäytyminen kertoo tuloksen jo alle 60 sekunnissa. 10 minuutin kuluttua lopullista värimuutosta voidaan vertailla putken etiketissä olevaan värisarjaan.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:PRO Clean pintahygieniatesti 25kpl
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: