Desinfektol P

6,70 € 5,40 €
Varastossa
SKU
080227

Desinfektol P on etanolipohjainen tehokas desinfektioaine lääkinnällisten laitteiden ja tarvikkeiden, terveydenhuollon hoitoympäristöjen pintojen sekä ihon desinfektioon.
Ei preoperatiiviseen käyttöön.
Desinfektol P on mikrobisidisesti tehokas desinfektioaine, joka tuhoaa bakteerit, hiivat, homeet ja useimmat virukset. Tuotteen pH on neutraali eikä se sisällä hajusteita, väriaineita tai klooriyhdisteitä.
Desinfektol P sopii sellaisenaan alkoholeja kestävien materiaalien desinfektioon kaikkialla terveydenhuollossa, hammashuollossa ja hoivakodeissa. Sillä voidaan desinfioida mm. verenpainemittarit, mansetit, stetoskoopit kalvopäineen, kuumemittarit sekä ei-invasiiviset välineet valmistajan ohjeen mukaan.

Käytetään esipuhdistetuille ja kuiville pinnoille. Kaada Desinfektol P:tä käsiteltävälle pinnalle tai kostuta kertakäyttöinen pyyhe kosteaksi Desinfektol P:llä. Pyyhi desinfioitava väline, pinta tai iho huolellisesti.
Varmista, että pinta on kauttaaltaan märkä. Huomioi pyyhkeen riittävä kosteus. Jos pyyhe tuntuu kuivalta, etanoli on haihtunut eikä tehoa.

Mikrobisidinen teho
Desinfektol P täyttää seuraavien eurooppalaisten standardien asettamat vaatimukset:
Bakteerit
• EN 12791 Kirurginen ihon desinfektion testi
• EN 13727 Kvantitatiivinen suspensiotesti, bakterisidinen teho (phase 2, step 1)
• EN 14561 Kvantitatiivinen kantajatesti, bakterisidinen teho (phase 2, step 2)
Homeet ja hiivat
• EN 13624 Kvantitatiivinen suspensiotesti, fungisidinen ja jestisidinen teho (phase 2, step 1)
• EN 13697 Ei-huokoisten pintojen testi elintarvike- ja muilla teollisuuden aloilla, kotitalouksissa sekä laitoksissa käytettäville desinfektioaineille. Bakterisidinen, fungisidinen ja jestisidinen teho (phase 2, step 2)
• EN 14562 Kvantitatiivinen kantajatesti, fungisidinen ja jestisidinen teho (phase 2, step 2)
Virukset
• prEN 14476:2011 (vastaa EN 14476:2013+A1:2015) Kvantitatiivinen suspensiotesti, virusidinen teho (norovirus 15 s)  Etanoli 70 p-%/ 76,9 t-% Alkyylidimetyylibentsyyliammoniumkloridi, Aqua ad 100 %
pH n. 7,0

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Desinfektol P
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: