Oxivir Spill Kit eritetahrapakkaus

Asiakashinta 85,00 € 68,55 € Hinta 105,00 €
Varastossa
SKU
100840608

Oxivir Spill Kit eritetahrapakkauksen avulla eritetahrojen poisto onnistuu turvallisesti, nopeasti ja helposti.
• Täydellinen välinesarja eritetahrojen poistoon
• Sisältää myös suojaimet
• Sisältää tehokkaan Oxivir Plus -desinfektioaineen
• Sopii sekä koville että pehmeille pinnoille
• Auttaa puhdistamaan eritteet nopeasti, turvallisesti ja tehokkaasti
Täydellinen välinesarja eritetahrojen puhdistukseen. Eritetahroihin liittyy aina infektioriski ja ne pitää siivota nopeasti ja tehokkaasti riskin poistamiseksi.
Välinesarja sisältää kertakäyttöiset suojaimet ja välineet: nitriilikäsineet, hengityssuojaimen, suojaesiliinan ja kengänsuojukset, muovikaapimen,
paperipyyhkeitä, keräyspussin biovaaran aiheuttaville materiaaleille, 40 g imukykyisiä rakeita, jotka tekevät eritteestä kiinteän ja helposti
poistettavan. Pakkaukseen sisältyy myös suojalasit sekä innovatiivinen desinfektioaine Oxivir Plus Spray –pullo, josta aine tulee ulos vaahtona.
Kaikki välineet on pakattu keltaiseen säilytyspussiin, joka on suunniteltu ripustettavaksi riskialueille helposti saataville, kuten ensiapupakkauksen
viereen. Kerran käytetyt välineet hävitetään pussissa, joka on tarkoitettu biovaaran aiheuttaville materiaaleille, näin vältetään kontaminaatioriski.
Suojalasit tulee desinfioida paikallisen ohjeistuksen mukaan, jotta ne voidaan käyttää uudelleen. Uusi täyttöpakkaus tulee vaihtaa välittömästi.

KATSO VIDEO

Oxivir Spill Kit -eritetahrapakkaus sisältää:
• Oxivir Plus Spray, desinfektioaine 750 ml
• Välinesarja - Henkilökohtaiset suojaimet:
− Suojalasit; suojaamaan nestemäisiltä roiskeilta
− Hengityssuojain, FFP2 suodatinluokka
− Pitkähihainen suojaesiliina
− Nitriilikäsineet & kengän suojat
• Siivousvälineet:
− Imukykyisiä rakeita (40 g)
− Muovikaavin, paperipyyhkeitä, keräyspussi biovaaran aiheuttaville materiaaleille. Välineet on pakattu keltaiseen säilytyspussiin, joka on suunniteltu ripustettavaksi riskialueille helposti saataville.
Refill -täyttöpakkaus sisältää:
Kertakäyttöiset suojaimet ja välineet: nitriilihanskat, hengityssuojaimen, suojaessun ja kengänsuojukset, muovikauhan/kaapimen, paperipyyhkeitä, keräyspussin biovaaran aiheuttaville materiaaleille, 40 g imukykyisiä rakeita, jotka tekevät eritteestä kiinteän ja helposti poistettavan. Myyntierässä on 6 täyttöpakkausta sisältäen myös yhdet suojalasit.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Oxivir Spill Kit eritetahrapakkaus
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: