HYGICULT Y&F

Asiakashinta 59,52 € 48,00 € Hinta 68,00 €
Varastossa
SKU
68013

Hygicult Y&F -levy on päällystetty molemmin puolin mallaselatusaineella, joka edistää useimpien tavallisten hiivojen ja homeiden nopeaa kasvua. Bakteerien kasvu estyy. Testi on tarkoitettu homeiden kokonaismäärien lisääntymisen havaitsemiseen. Siksi ensin on määritettävä normaalitasot.
Hygicult-testin edut:
*Käyttövalmiit, paikan päällä tehtävät testit
*Tunnettu, luotettava, hyvin dokumentoitu ja toimivaksi todistettu menetelmä
*Ei pesäkkeiden laskentaa - tulosten tulkinta on helppoa mukana toimitetun mallitaulun avulla
*Pitkä säilyvyysaika maljoihin verrattuna
*Patentoitu saranoitu levy tekee pintanäytteiden ottamisesta helppoa
Pakkaus: laatikko (10 testiä). Tilaustuote.

Hygicult-kastolevyt ovat ensimmäinen standardoitu testisysteemi pintapuhtauden seurantaan. Pintanäytteiden lisäksi Hygicult-testejä voidaan käyttää nestemäisten näytteiden, raaka-aineiden, tuotantotilojen sekä valmiiden tuotteiden mikrobiologisessa seurannassa.

Hygicult Y&F -levy on päällystetty molemmin puolin mallaselatusaineella, joka edistää useimpien tavallisten hiivojen ja homeiden nopeaa kasvua. Bakteerien kasvu estyy. Testi on tarkoitettu homeiden kokonaismäärien lisääntymisen havaitsemiseen. Siksi ensin on määritettävä normaalitasot.

Tekniset tiedot
- Detektioraja: 103 - 107 pmy hiivoille. Homeilla vähäisestä voimakkaaseen kontaminaatioon.
- Reaktioaika: 3 - 5 päivää 27 - 30 °C:ssa
- Käsittelyaika: < 1 min

Helppokäyttöinen
Näyte otetaan painamalla Hygicult-levy suoraan testattavaa pintaa vasten, siirrostamalla näyte elatusaineelle vanutikulla tai kastamalla levy nesteeseen. Levy inkuboidaan joko huoneenlämmössä tai inkubaattorissa, näytteenottokohteen lämpötilasta riippuen, ja tulostetaan vertaamalla kasvutiheyttä mallikarttaan.

Nopea ja käyttäjäystävällinen
Hygicult Y&F hygieniatesti on aina käyttövalmis. Se on kätevä kuljettaa näytteenottokohteeseen mihin vuorokauden aikaan tahansa, koska näyttö ei vaadi minkäänlaisia etukäteisvalmisteluja. Tulos on luettavissa 1-5 vrk kuluttua näytteenotosta inkubointilämpötilasta riippuen.

Taloudellinen
Hygicult Y&F hygieniatesti tekee maljojen valun, näytteiden käsittelyn ja pesäkkeiden laskemisen tarpeettomiksi, eikä ulkopuolisia tutkimuspalveluja tarvita.

Turvallinen
Muovinen Hygicult Y&F hygieniatesti eliminoi lasisiin näytteenkuljetusputkiin liittyvät terveysriskit. Hygicult ei vaikuta haitallisesti tutkittavaan aineeseen, vaan tuotetta voidaan käyttää normaalisti näytteenoton jälkeenkin.

Säilytys
Hygicult Y&F hygieniatestiä säilytetään huoneenlämmössä valolta, vedolta ja jäätymiseltä suojattuna. Viimeinen käyttöpäivä ja eränumero on merkitty rasiaan.

Huom! Elatusaine on käyttökelpoista, jos vetäytyminen kulmista on alle 2 mm sekä elatusaineen pinta on tyynymäinen, jotta se mahdollistaa pintakontaktion.

Putkessa on nestettä. Voiko kontaktilevyä käyttää?
Neste on vettä, joka on lämpötilanvaihteluiden seurauksena haihtunut elatusaineesta ja tiivistynyt putken seinämille. Jos vesi on vain pieninä pisaroina ja elatusaine näyttää normaalilta, kosketuslevyä voi käyttää. Liiat vesipisarat voi ravistaa pois ennen putken sulkemista näytteenoton jälkeen.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:HYGICULT Y&F
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: