Suma Bac SD D10 1.4L

Asiakashinta 48,36 € 39,00 € Hinta 60,76 €
Varastossa
SKU
7517555

SmartDose Suma Bac D10 on tehokas desinfioiva puhdistusaine ruuanvalmistustilojen kaikkien pintojen yhdistettyyn pesuun ja desinfiointiin.
- Tuote sekä puhdistaa että desinfioi.
- Tehoaa useimpiin mikro-organismeihin ja varmistaa näin hygieniaturvallisuuden.
- Läpäissyt EN 1276, En 1650, EN 13704, EN697, EN 13727, EN 14476.
- Osa kahden tuotteen SmartDose-järjestelmää kaikkien keittiöpintojen puhdistukseen.
- Kustannustehokas; vähemmän pakkausjätettä ja kuljetuskustannuksia, enemmän varastotilaa.
Pakkaus: pullo, 1,4 litraa.

KATSO VIDEO!

Diverseyn innovatiivisen SmartDose™ -järjestelmän ansiosta puhdistusaineiden annostelu on entistä helpompaa, turvallisempaa ja näppärämpää. Annostelu on tarkkaa, eikä sitä tarvitse miettiä. Työskentelystä tulee entistä vaivattomampaa. Järjestelmässä käytettävät tuotteet vastaavat järjestelmän huippulaatua.

Ammattikeittiöiden johtavan Suma-tuotemerkin tehokas yleispuhdistusaine sekä desinfioiva puhdistus­aine muodostavat kahden tuotteen järjestelmän, jonka avulla selviää kaikista ammatti­keittiöiden ja muiden ruuanvalmistustilojen päivittäisistä puhdistustarpeista.

Desinfioiva puhdistusaine Suma Bac D10 on läpäissyt EN1276 -testin ja on täydellinen ratkaisu pintojen puhdistamiseen kun halutaan varmistua siitä, että pintojen desinfiointi tapahtuu saman­aikaisesti vaatimusten mukaisesti.

Helppokäyttöinen ja luotettava

Oikea annostus valitaan SmartDose-pullon annosteluvalitsinta kiertämällä, minkä jälkeen se vedetään ylös, painetaan takaisin alas ja tuote lisätään vedellä täytettyyn 750 ml:n käyttöliuospulloon, sankoon tai altaaseen. Siivousmenetelmään sopiva käyttöliuos on nyt valmis. Ei arvailuja, ei yliannostusta, vaan aina luotettava ja yhdenmukainen puhdistustulos.

Turvallinen

SmartDose-pullon suljettu järjestelmä estää tuotteen valumisen pullosta ja käyttäjän joutumisen kosketuksiin laimentamattoman kemikaalin kanssa. Pulloa ei myöskään voi täyttää uudelleen.

Tehokas

Ultratiivistetystä tuotteesta saadaan entistä enemmän valmista käyttöliuosta. Tuotepullot vaativat myös entistä vähemmän varastointitilaa ja pakkaus-materiaalia, säästävät kuljetuskustannuksia ja ovat 100-prosenttisesti kierrätettäviä. Yhdestä Suma Bac D10 -pullosta saadaan 140 käyttö-liuospullollista tai 20 sangollista käyttöliuosta. Yleispuhdistusaineen koostumus mahdollistaa jopa 350 pullon tai vähintään 55 sangon tai pesualtaan täyttämisen käyttöliuoksella. Perinteisiin käyttövalmiisiin tuotteisiin verrattaessa jopa 95 % pakkausmateriaalia voidaan tällä tavoin säästää.

Yksinkertaista ja helppoa

Järjestelmää täydentävät käyttöohjekortit auttavat pitämään keittiön ja muut ruuanvalmistustilat moitteettomassa kunnossa helpolla, turvallisella ja näppärällä tavalla.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Suma Bac SD D10 1.4L
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: