Kiilto Pro Easydes 5l

58,28 € 47,00 €
Varastossa
SKU
08082

Easydes on mikrobisidisesti tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine. Easydes sopii kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille. Se sopii useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osa-alueella.
Easydes Pesevä desinfektioaine on käyttövalmis liuos. Annostelu: Kostuta pinnan pyyhinnässä käytettävä taitos tai siivouspyyhe desinfektioaineella.
Huomioi riittävä kosteus. Pyyhi desinfioitava laite/alue huolellisesti. Odota, että alkoholi on haihtunut pinnalta ennen laitteen seuraavaa käyttöönottoa.
Noudata laitevalmistajien puhdistus- ja desinfiointiohjeita. pH 10.

Easydes on tehokas, käyttövalmis ja nopeavaikutteinen lääkinnällisten laitteiden ja välineiden sekä infektioiden torjunnan kannalta kriittisten pintojen pesevä pintadesinfektioaine.
Kaikille alkoholeja sietäville materiaaleille ja useimmille muovimateriaaleille myös hammashuollon osa-alueella.

Etanolipohjainen desinfektioaineseos, joka sisältää peseviä aineosia ja kestää orgaanista rasitusta. Mikrobisidisesti laajatehoinen: Easydes tuhoaa tehokkaasti bakteerit, virukset ja fungit. Desinfektioteho saavutetaan myös näkyvästi kontaminoituneilla pinnoilla. Poistaa hyvin lian ja rasvan.
Tuotteen mikrobisidinen teho on tutkittu: EN 13727 (bakteerit), EN 13697 (bakteerit, hiivat, homeet, lisäksi modifioitu testi desinfektiopyyhkeille), EN 13624 (hiivat, homeet), EN 14348 (tuberkuloosi ja mykobakteerit), EN 14476 (adeno ja norovirus), EN 14561 (bakteerit), EN 14562 (hiivat, homeet), EN 14563 (mykobakteerit ja tuberkuloosi), EN 16615
One System Basic-pyyhkeillä.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Kiilto Pro Easydes 5l
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: