IntelliCare-hygieniatuotteet

11,04 € 8,90 €
Varastossa
SKU
100938558

Soft Care All Purpose on miellyttävä käsienpesuneste tai -vaahto päivittäiseen käsihygieniaan mm. yleisötiloissa, kouluissa oppilaitoksissa, toimistoissa. Se jättää raikkaan kukkaisen tuoksun käsienpesutiloihin. Soft Care All Purpose- tuotteet tarjoavat taloudellisen ratkaisun käsienpesuun. Tuotteella on Halal ja Kosher -hyväksynnät.

Soft Care Fresh on miellyttävä käsienpesuneste päivittäiseen käsihygieniaan mm. yleisötiloissa, kouluissa, oppilaitoksissa, toimistoissa, ravintoloissa. Mieto, sinertävä käsienpesuneste, joka puhdistaa tehokkaasti ja on kevyesti hajustettu.

Soft Care Sensitive soveltuu, miedon koostumuksensa ansiosta, usein toistuvaan käsienpesuun mm. terveydenhoitolaitoksissa, ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa, kouluissa, oppilaitoksissa ym. kohteissa, joissa väri ja hajusteet koetaan ongelmiksi. Soft Care Sensitive on dermatologisesti testattu. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki (30900195). Tuotteella on myös Halal ja Kosher
-hyväksynnät.

Soft Care Des E on etanolipohjainen desinfektiogeeli, joka sopii käsien desinfioimiseen terveydenhoitosektorilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kotisairaanhoidossa, lääkärien ja hammaslääkärien vastaanotoilla; elintarvikealalla kuten elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden valmistusosastoilla; ateriapalveluissa sekä päiväkodeissa. Dermatologisesti testattu. Ei kuivata, jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuote on dermatologisesti testattu.

KATSO VIDEO

IntelliCare- hygieniatuotteet on pakattu hygieenisiin, täysin ilmatiiviisiin, annostelupumpulla varustettuihin vaihtopulloihin. Tilavuus 1,3 litraa.
Täysin kokoon menevä kierrätettävä pullo, joka tyhjentyessään menee kasaan takaosasta, etuosan jäädessä tasaisena näkyviin. Neljän tuotteen ostajalle -15% tuotteiden hinnasta. Huom! Alennusta ei näy automaattisessa tilausvahvistuksessa vaan se lisätään manuaalisesti tilausvahvistukseen / laskuun. Meiltä saat myös kaikki muut Intellicare tuotteet. Tutustu osoitteessa diverseysolutions.com

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:IntelliCare-hygieniatuotteet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: