IntelliCare-hygieniatuotteet

Asiakashinta 13,64 € 11,00 € Hinta 17,05 €
Varastossa
SKU
100938558

Soft Care All Purpose on miellyttävä käsienpesuneste päivittäiseen käsihygieniaan mm. yleisötiloissa, kouluissa oppilaitoksissa, toimistoissa. Se jättää raikkaan kukkaisen tuoksun käsienpesutiloihin. Soft Care All Purpose pesuneste tarjoaa taloudellisen ratkaisun käsienpesuun. Tuotteella on Halal ja Kosher -hyväksynnät.

Soft Care All Purpose Foam on miellyttävä käsienpesuvaahto päivittäiseen käsihygieniaan mm. yleisötiloissa, kouluissa oppilaitoksissa, toimistoissa. Se jättää raikkaan kukkaistuoksun käsienpesutiloihin. Soft Care All Purpose Foam pesuvaahto tarjoaa taloudellisen ratkaisun käsienpesuun. Tuotteella on Halal ja Kosher -hyväksynnät.

Soft Care Fresh on miellyttävä käsienpesuneste päivittäiseen käsihygieniaan mm. yleisötiloissa, kouluissa, oppilaitoksissa, toimistoissa, ravintoloissa. Mieto, sinertävä käsienpesuneste, joka puhdistaa tehokkaasti ja on kevyesti hajustettu.

Soft Care Sensitive soveltuu, miedon koostumuksensa ansiosta, usein toistuvaan käsienpesuun mm. terveydenhoitolaitoksissa, ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa, kouluissa, oppilaitoksissa ym. kohteissa, joissa väri ja hajusteet koetaan ongelmiksi. Soft Care Sensitive on dermatologisesti testattu. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuotteelle on myönnetty Joutsenmerkki (30900195). Tuotteella on myös Halal ja Kosher
-hyväksynnät.

Soft Care Sensitive Foam soveltuu usein toistuvaan käsienpesuun mm.terveydenhoito- laitoksissa, ammattikeittiöissä, elintarviketeollisuudessa, kouluissa, oppilaitoksissa ym. kohteissa, joissa väri ja hajusteet koetaan ongelmiksi. Dermatologisesti testattu. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Taloudellinen valinta päivittäiseen käyttöön, jopa 3250 annosta/pullo.

Soft Care Lux Käsienpesuneste sisältää mietoja peseviä ja ihoa kosteuttavia ainesosia.
Se puhdistaa hyvin ja pitää huolta ihon kunnosta muuttamatta ihon luontaista tasapainoa. Pesunesteen pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa. Pesun aikana kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa. Runsas ja pehmeä vaahto ja kaikille sopiva tuoksu luovat käsienpesusta miellyttävän hetken. Korkealaatuinen, mieto käsienpesuneste, joka soveltuu hotellien ja kuntosalien suihku- ja kylpytiloihin, ravintoloihin, edustustiloihin. Kevyesti hajustettu, sopii naisille ja miehille. Lux-tuotemerkin maine ja tunnettuus varmistavat asiakastyytyväisyyden ja vahvistavat
käyttökohteen laatumielikuvaa.

Soft Care Deluxe 2in1 on mieto hius- ja vartaloshampoo päivittäiseen hygieniaan hotelleissa, kylpylöissä, uimahalleissa ja kuntosaleilla. Soft Care Deluxe 2in1 on ympäristömerkitty, pehmeä ja hoitava hiusten- ja vartalonpesuneste. Se vaahtoava koostumus aikaansaa pehmeät, upeat kuplat, ja se soveltuu myös kylpyvaahdoksi. Soft Care Deluxe 2in1 on laadukas, monipuolinen ja ympäristömyötäinen vaihtoehto pesuhuoneisiin ja suihkuihin erilaisissa urheilu-, vapaa-ajan-, kylpylä- ja wellness-tiloissa.
Pesunesteen pH-arvo on lähellä ihon omaa pH-arvoa. Pesun aikana kosteuttavat ainesosat hoitavat ihoa.

Soft Care Sensisept on erittäin mieto desinfioiva käsienpesuneste, jossa yhdistyvät hyvin tehokas desinfektioaine ja mieto pesuneste. Sensisept soveltuu koostumuksensa ansiosta usein toistuvaan käsienpesuun ravintoloissa, suurkeittiöissä, elintarviketeollisuudessa tms. kohteissa, joissa käsitellään ruokaa ja elintarvikkeita, sekä terveydenhuollossa.
Soft Care Sensisept:n ainutlaatuisella innovatiivisella teknologialla taataan desinfektiostandardien täyttyminen kuitenkin tuotteen ollen samalla hellävarainen iholle. Sensisept sisältää klooriheksidiiniglukonaattia, joka on tehokas bakterisidi (MRSA -häätöhoito terveydenhuollossa) ja runsaasti ihoa kosteuttavaa glyseriiniä. Sensisept on dermatologisesti testattu.

Soft Care Dermasoft on kosteuttava ihovoide, joka on kehitetty palauttamaan ihon kosteus- tasapainoa käsien pesun jälkeen.
Soft Care Dermasoft rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, joka on menettänyt luonnollisen suojaavan kosteustasapainon työstä tai toistuvasta pesemisestä johtuen.
Soft Care Dermasoft auttaa suojaamaan ihoa kuivumiselta sekä ehkäisee ärtymistä ja rauhoittaa jo rikkoontunutta ihoa. Ehjä iho on käsihygienian perusta. Terveissä käsissä on vähemmän halkeamia ja koloja, joihin bakteerit voivat kiinnittyä. Kuivan ja ärtyneen ihon puhtaana pitäminen koetaan usein epämiellyttävänä.
Soft Care Dermasoft levittyy ja imeytyy helposti. Iho tuntuu välittömästi pehmeältä ilman tahmeaa tuntua. Soft Care Dermasoft ei sisällä väriaineita eikä hajusteita.
Soft Care Dermasoft ei siällä parabeenejä.

Soft Care Des E on etanolipohjainen desinfektiogeeli, joka sopii käsien desinfioimiseen terveydenhoitosektorilla, kuten sairaaloissa, terveyskeskuksissa, hoitolaitoksissa, kotisairaanhoidossa, lääkärien ja hammaslääkärien vastaanotoilla; elintarvikealalla kuten elintarviketeollisuuden ja ammattikeittiöiden valmistusosastoilla; ateriapalveluissa sekä päiväkodeissa. Dermatologisesti testattu. Ei kuivata, jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Ei sisällä väriä eikä hajustetta. Yhteistyössä Allergia- ja Astmaliiton kanssa. Tuote on dermatologisesti testattu.

SURE Käsienpesuneste on osa ainutlaatuista kasvipohjaista, 100% biohajoavaa* ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa.
SURE Käsienpesuneste pesee hellävaraisesti kädet puhtaiksi. Pesuneste sisältää luonnon hajustetta, joka antaa sille virkistävän tuoksun.
Tuotekehittelyssä on erityisesti otettu huomioon turvallisuus. SURE Käsienpesuneste on biohajoava, eikä sisällä triklosaania tai parabeeneja.

SURE Desinfioiva käsienpesuneste on osa ainutlaatuista kasvipohjaista, 100% biohajoavaa* ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa.
SURE Desinfioiva käsienpesuneste on hajusteeton ja väriaineeton desinfioiva käsienpesuneste, joka täyttää tiukat desinfiointistandardit. Tehokkaan, mutta samalla testatusti iholle miedon koostumuksen ansiosta, tuote soveltuu erittäin hyvin ruoanvalmistustiloihin sekä käyttöalueille, joissa edellytetään korkeaa hygieniaa.
Tuotekehittelyssä on erityisesti otettu huomioon turvallisuus. SURE Desinfioiva käsienpesuneste on biohajoava, eikä sisällä triklosaania tai parabeeneja.

SURE Käsien desinfiointivaahto on osa ainutlaatuista kasvipohjaista,
100% biohajoavaa* ammattikäyttöön tarkoitettua tuotesarjaa. SURE Käsien desinfiointivaahdon teho perustuu maitohappoon. Se ei sisällä alkoholia,
PHMB-yhdisteitä, triklosaania eikä parabeenejä. Tuote on väriaineeton ja sisältää miellyttävän määrän luonnon omasta raaka-aineesta uutettua hajustetta.
SURE Käsien desinfiointivaahto täyttää tiukat desinfiointistandardit. Tehokkaan, mutta samalla testatusti iholle miedon koostumuksen ansiosta, tuote soveltuu erittäin hyvin kaikkialle, joissa edellytetään korkeaa hygieniaa. Tuotekehittelyssä on erityisesti otettu huomioon turvallisuus.

KATSO VIDEO

IntelliCare- hygieniatuotteet on pakattu hygieenisiin, täysin ilmatiiviisiin, annostelupumpulla varustettuihin vaihtopulloihin. Tilavuus 1,3 litraa.
Täysin kokoon menevä kierrätettävä pullo, joka tyhjentyessään menee kasaan takaosasta, etuosan jäädessä tasaisena näkyviin.Täyden myyntierän (4 kpl) ostajalle manuaalinen annostelija veloituksetta! +  HUOM! Tilaamalla vähintään 4 myyntierää Soft Care Des E IntelliCare-annostelijaan soveltuvaa käsihuuhdegeeliä, saat kampanja-aikana (31.8.2023 asti) IntelliCare-annostelujärjestelmän kokonaan veloituksetta. Annostelujärjestelmään kuuluu: Kosketusvapaa IntelliCare-hybridiannostelija, IntelliCare -tippa-alusta ja IntelliCare-lattiateline!  KATSO VIDEO

Write Your Own Review
Arvostele tuote:IntelliCare-hygieniatuotteet
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: