Sun Pro Formula Liquid koneastianpesuaine 10l 100962100

Asiakashinta 44,50 € 35,89 € Hinta 85,56 €
Varastossa
SKU
100962100

Sun Pro Formula Liquid on vahvasti emäksinen nestemäinen pesuaine, joka soveltuu sekä 1-tankkisiin että tunneliastianpesukoneisiin. Sen tehokas koostumus poistaa rasvan ja kuivuneet ruokajäämät, kuten kahvin, teen ja huulipunan varmistaen raidattoman ja kirkkaan tuloksen joka kerta. Tuotteelle on myönnetty EU-ympäristömerkki, joka tarkoittaa, että tuote täyttää korkeat ympäristöstandardit koko elinkaaren ajan: raaka-aineista, tuotantoon, jakeluun ja hävittämiseen.
Tuote sisältää voimakasta emästä sekä runsaasti kompleksinmuodostajia, jotka takaavat erinomaisen lianirrotuskyvyn ja estävät kalkkisaostumien kertymistä astianpesukoneeseen kaiken kovuisissa vesissä.
Edut:
•Irrottaa tehokkaasti rasvan ja kiinni kuivuneen lian astioista.
•Poistaa pinttyneet tahrat (mm. kahvi, tee ja huulipuna)
•Estää kalkkisaostumien muodostumisen astianpesukoneeseen myös kovassa vedessä.
•Raidattoman puhtaan astiat
Pakkauskoko 10l.

Sun Professional koneastianpesuaine annostellaan automaattisen annostelulaitteen avulla. Tuote sisältää runsaasti kompleksinmuodostajia, jotka varmistavat erinomaisen lianirrotuskyvyn ja estävät kalkkisaostumien kertymistä kaiken kovuisissa vesissä.  Paras pesutulos saavutetaan, kun tuotetta annostellaan paikallisten olosuhteiden mukaan 0,4 - 2 ml/l.
Huuhtele letkut ennen ensimmäistä käyttöä välttääksesi letkujen tukkeutumisen, joka voi aiheutua eri aineiden sekoittuessa keskenään.
Ohjeiden mukaisesti käytettynä Sun Professional koneastianpesuainesoveltuu kaikille suurkeittiöissä tavattaville pinnoille. Ei tule käyttää alkaliherkille pinnoille, kuten kupari, messinki, alumiini ja kumi. pH 12.
Ympäristötiedot:
Muovipakkaukset ja -etiketit soveltuvat muovin kierrätykseen tai energiahyötykäyttöön.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Sun Pro Formula Liquid koneastianpesuaine 10l 100962100
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: