Suma Unison Maxi G3

Asiakashinta 86,80 € 70,00 € Hinta 198,40 €
Varastossa
SKU
7508338

Suma Unison Maxi G3 on tehokas koneastianpesujauhe, jolla on erinomainen  lianirrotuskyky keskikovissa ja kovissa vesiolosuhteissa.
Ominaisuudet:
Suma Unison Maxi G3 on vahvasti emäksinen, jauhemainen pesuaine, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää voimakasta, tehokkaasti rasvalikaa irrottavaa emästä, kompleksinmuodostajia, jotka estävät kalkkisaostumisen muodostumisen sekä aktiiviklooria tehokkaaseen tahrojen poistoon.
Suma Unison Maxi G3 annostellaan tarkasti Diverseyn turvallisen ja helppokäyttöisen Unison-annostelujärjestelmän avulla, mikä takaa erinomaisen pesutuloksen.
Edut:
• Rakeistettu jauhe antaa erinomaisen pesutuloksen.
• Irrottaa tehokkaasti tärkkelyslikaa runsaasti emästä sisältävän koostumuksen
ansiosta.
• Poistaa tehokkaasti tahroja sisältämänsä aktiivikloorin ansiosta.
• Tiivistetty tuote on taloudellista käytössä.
• Kätevää pakkausta on helppo käsitellä ja muovijätettä kertyy vähemmän.
• Innovatiivisen pakkausratkaisun ansiosta vältetään kosketus kemikaalien kanssa.
LOPPUERÄ VARMISTA SAATAVUUS!

Suma Unison Maxi G3 on tehokas koneastianpesuaine, jolla on erinomainen lianpoistokyky keskikovissa ja kovissa vesiolosuhteissa.
Ominaisuudet:
Suma Unison Maxi G3 on vahvasti emäksinen, jauhemainen pesuaine, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää tehokkaasti rasvalikaa irrottavaa emästä sekä kompleksinmuodostajia, jotka estävät kalkkisaostumien muodostumisen keskikovissa ja kovissa vesissä.
Suma Unison Maxi G3-jauhetta annostellaan Diverseyn turvallisen ja helppokäyttöisen Unison-annostelujärjestelmän avulla, mikä takaa erinomaisen pesutuloksen.
Suma Unison Maxi G3 soveltuu useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, kun sitä käytetään ohjeiden mukaisesti. Ei saa käyttää alkaliherkille esineille, jotka sisältävät esim. kuparia, messinkiä, alumiinia tai kumia.

Pakkaus: kasetti, 3 x 4.5 kg.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Suma Unison Maxi G3
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: