Suma Unison Clar Free A2

Asiakashinta 161,20 € 130,00 € Hinta 394,39 €
Varastossa
SKU
7510554

Suma Unison Clar free A2 on ympäristömyötäinen, tiivistetty, nestemäinen, matalavaahtoinen huuhtelukirkaste koneastianpesuun. Suma Unison Clar free A2 on neutraali huuhtelukirkaste, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää ionittomia pinta-aktiivisia aineita, jotka alentavat tehokkaasti loppuhuuhteluveden pintajännitystä. Tämä estää pisaranjälkien muodostumisen, ja koska vesi valuu astioiden pinnoilta ohuena kalvona, kuivumisaika lyhenee. Suma Unison Clar free A2 annostellaan tarkasti Diverseyn Unison-annostelulaitteen avulla. Se takaa erinomaisen pesutuloksen ja on turvallinen sekä helppokäyttöinen. Pakkaus: kasetti, 3 x 4 l. POISTOERÄ! VARMISTA SAATAVUUS.

Suma Unison Clar free A2 on ympäristömyötäinen, tiivistetty, nestemäinen, matalavaahtoinen huuhtelukirkaste koneastianpesuun.
Ominaisuudet:
Suma Unison Clar free A2 on neutraali huuhtelukirkaste, joka soveltuu kaikentyyppisiin astianpesukoneisiin. Tuote sisältää ionittomia pinta-aktiivisia aineita, jotka alentavat tehokkaasti loppuhuuhteluveden pintajännitystä. Tämä estää pisaranjälkien muodostumisen, ja koska vesi valuu astioiden pinnoilta ohuena kalvona, kuivumisaika lyhenee.
Suma Unison Clar free A2 annostellaan tarkasti JohnsonDiverseyn Unisonannostelulaitteen avulla. Se takaa erinomaisen pesutuloksen ja on turvallinen sekä helppokäyttöinen.
Edut:
• Astiat kuivuvat nopeasti
• Astioihin ei jää raitoja eikä pisaranjälkiä.
• Tiivistetty tuote on erittäin taloudellista käytössä.
• Kätevää pakkausta on helppo käsitellä ja muovijätettä jää vähemmän.
• Innovatiivisen pakkausratkaisun ansiosta vältetään kosketus kemikaalien
kanssa.

Pakkaus: kasetti, 3 x 4 l.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Suma Unison Clar Free A2
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: