Suma Alu free L10

Asiakashinta 121,52 € 98,00 € Hinta 159,96 €
Varastossa
SKU
7508317

Suma Alu free L10 on kaikenkovuisiin vesiin kehitetty tiivistetty, nestemäinen koneastianpesuaine, jolla on erinomainen lianirrotuskyky.
Ominaisuudet:
Suma Alu free L10 on nestemäinen pesuaine, joka soveltuu niin 1-tankkisiin ja tunneliastianpesukoneisiin kuin patapesukoneisiinkin. Tuote sisältää emäksiä
ja kompleksinmuodostajia, jotka takaavat erinomaisen pesutuloksen, sekä korroosionsuoja-aineita, joiden ansiosta tuote on turvallinen myös pehmeille metalleille, kuten alumiini ja hopea.
Edut:
• Turvallinen alumiinille.
• Irrottaa rasvan ja kiinni kuivuneen lian.
• Sopii käytettäväksi kaikenkovuisissa vesissä.
• Tiivistetty tuote on taloudellista käytössä.
Pakkaus: kannu, 10 litraa.

Suma Alu free L10:n annostelu tapahtuu automaattisesti Diverseyn tai koneen oman annostelulaitteen avulla. Annostelu alkaen 1g litraan vettä veden kovuuden ollessa 0-6 ˚dH. Toimitamme pyydettäessä suositusannostukset eri veden kovuuksille.
Suosittelemme annostelulaitteiden käyttöä. Huuhtele ja kuivaa kädet käytön jälkeen.
Suojakäsineiden ja kosteusvoiteen käyttö on suositeltavaa. Tuotteen turvalliseen käsittelemiseen ja hävittämiseen liittyvät tiedot löytyvät käyttöturvallisuustiedotteesta.
Vain ammattikäyttöön. Säilytys alkuperäisessä pakkauksessa suurilta lämpötilojen vaihteluilta suojattuna.
Pese mahdollisimman täysiä koneellisia. Vältä suositeltua suurempaa tai pienempää annostelua. Pese alhaisimmassa mahdollisessa hygieniseksi pesevässä lämpötilassa.
Kierrätä tyhjä pakkaus.
Yhteensopivuus:
Suma Alu free L10 sopii ohjeiden mukaan käytettynä useimmille suurkeittiöissä tavattaville materiaaleille, myös alumiinille. Ei saa käyttää alkaliherkille esineille, jotka
sisältävät esim. kuparia, messinkiä tai kumia.
Hyväksynnät:
Pohjoismainen Joutsen-ympäristömerkki. Allergia- ja Astmaliiton hyväksymä tuote.

Kirjoita arvostelu
Arvostele tuote:Suma Alu free L10
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: