Pesuaineannostelijat, huuhteluaineannostelijat

0,00 € 0,00 €
Varastossa
SKU
6799100

D250 Pesuaineannostelija nesteille, sisältää tarvikkeet. (67991)
D250R Huuhteluaineannostelija nesteille,  sisältää tarvikkeet. (67992)
N6 hydraulisesti toimiva huuhteluaineannostelija.
Automaattinen annostelulaite GTS Plus tuotteelle, muuntajakäyttöinen, viemärin puhdistukseen.
Automaattinen annostelulaite GTS Plus tuotteelle, paristokäyttöinen, viemärin puhdistukseen. 

PYYDÄ TARJOUS!

D250-annostelupumppu on helppokäyttöinen annostelulaite, jonka asetukset tehdään laitteen etukannen alla olevien kolmen potentiometrin avulla.
Laite annostelee aikaan, kierrosnopeuteen sekä aikaan plus kierrosnopeuteen perustuen tai käsikäyttöisesti etu-paneelin oikeassa laidassa olevan keinukytkimen painalluksella.
Pumppuyksiköitä voidaan liittää yhteen, kun halutaan annostella useita tuotteita. Laitteen sivussa on puhkaistava aihio kaapelin läpivientiä varten.
Laitteessa oleva patentoitu järjestelmä määrittelee, milloin huuhtelun kautta täyttävissä koneissa tarvitaan alkuannostus; alkuannostus käynnistyy huuhtelun signaalin oltua jännitteinen yli 20 sekunnin ajan.
D250-annostelulaitteet on tarkoitettu nestemäisten koneastianpesuaineiden annosteluun. Laitteen monipuolisuus mahdollistaa sen käytön useissa erityyppisissä astianpesukoneissa.
N6 hydraulisesti toimiva huuhteluaineannostelija. (9103039) N6 annostelija on suunniteltu erikoisesti astianpesukoneisiin, joissa huuhteluveden kuumavesiboileri on paineenalainen vain huuhtelujakson aikana.
Huuhteluainepumppu toimii vedenpaineen voimalla hydraulisesti.
Virtauspaine kehitetään huuhteluaineen syöttöputkeen huuhteluvaiheen aikana kaksoiskalvon välisen jännityksen avulla siten, että huuhteluvaiheen lopussa huuhteluaine annostellaan huuhteluaineletkuun ja sitä kautta boileriin.
Kaksoiskalvon iskun pituutta voidaan säätää annostelupumpun päässä olevalla säätöruuvilla. Huuhteluaineen annostus 2-5 ml / isku. Imukorkeus ei saa olla yli 0,4 m eikä huuhteluainekannua saa sijoittaa pumppua korkeammalle.
Pumpun ja huuhteluputken korkeusero saa olla korkeintaan 0,6 m. (9103039)
Aikaohjattu GTS-pumppu on pienikokoinen, helppokäyttöinen ja joustava.
Laitteen digitaalinen ajastuspiiri ja vähän sähköä kuluttava pumppu varmistavat sen, että paristokäyttöisen mallin paristot kestävät pitkään.
GTS-pumppu soveltuu: viemäreihin, jäähdytystorneihin, boilereihin, kylpylöiden uima-altaisiin, suihkulähteisiin tms.
GTS-pumpun erityisominaisuudet:
Helppo ohjelmoida
GTS-pumppumalleja on kaksi: 230 VAC- ja D-paristoilla toimiva malli.
GTS-pumpun 7-päivän kello voidaan ohjelmoida siten, että annostelu tapahtuu yhtenä päivänä viikossa, kaikkina arkipäivinä tai seitsemänä päivänä viikossa. Laitteen ohjelmointi suoritetaan etulevyssä olevien näytön ja viiden painonäppäimen avulla. Laitteeseen voidaan ohjelmoida 24 eripituista annostusta kestoltaan 1 sekunnista 20 minuuttiin.
Ohjelmoinninsuojaus estää tietojen asiattoman muuttamisen.
Helppokäyttöinen muistin tyhjennys poistaa tarpeettomat annostustiedot.
Varaparisto pitää ajastinkellon käynnissä myös mahdollisten sähkökatkosten aikana.

Write Your Own Review
Arvostele tuote:Pesuaineannostelijat, huuhteluaineannostelijat
Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä: